musical
Biografie

Bettina volgt als tiener de afdeling Musicaltheater van de Fontys Dansacademie te Tilburg. Tijdens haar opleiding volgt ze danslessen van onder meer Pattey Obey, Silke Ortloff en Val Suarez en zanglessen van Jack Breikers, die nog steeds haar vaste zangdocent…
Start > Acteurs > Holwerda > Bettina Holwerda
Over...

 
Geb.datum:
17-02-1979
Woonplaats:
Amsterdam


Bettina HolwerdaBiografie
Bettina volgt als tiener de afdeling Musicaltheater van de Fontys Dansacademie te Tilburg. Tijdens haar opleiding volgt ze danslessen van onder meer Pattey Obey, Silke Ortloff en Val Suarez en zanglessen van Jack Breikers, die nog steeds haar vaste zangdocent is. Ze bekwaamt zich verder door middel van spelworkshops. Daarna volgt zanginterpretatielessen van Stanley Burleson en Bert Stoots. Haar dansbasis legt ze bij Ineke Center for jazz- en showballet in Lelystad.

Theater
* Alladin
* Mamma Mia!
* Grease
* Hair the Love and Rock Musical
* Fame
* Supermodel de Musical
* Woezel en Pip in de Tovertuin
* Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat

Televisie
* Gastrollen in o.a. GTST, Costa, Lieve Lust
* Diverse optredens in Life and Cooking

Overig
* DJ Tiësto is tevens een groot fan van Bettina. Ze is te zien in één van zijn videoclips en vertoont ze diverse keren haar danskunsten tijdens een internationaal optreden van de dj. Tevens is ze een keer live te zien in Gelredome te Arnhem tijdens Tiësto in Concert.
* Leent ook haar stem aan de tekenfilmserie A.T.O.M., die wekelijks is te zien bij JetixLijst Producties
Bettina Holwerda stond eerder óók in onderstaande producties. Klik voor meer informatie op deze titels van deze productie.