acteur
Biografie

Brigitte is na het Conservatorium Brussel overgestapt naar de MusicAllfactory en heeft gelijktijdig als contractstudent gestudeerd aan het Conservatorium van Tilburg met als hoofdvak zang van Edward Hoepelman.
Brigitte is winnares van het programma…
Start > Acteurs > Heitzer > Brigitte  Heitzer
Over...

 
Geb.datum:
23-08-1979
Website:


Brigitte  HeitzerArtikelen
Recensie
22/10/18

Première Evita

Maandagavond ging in Koninklijk Theater Carré de musical Evita, van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice, in première. Na een wat vlakke start werd het gelukkig… »
Perspresentatie
05/10/18

VIDEO: Evita terug in Nederland

Musicalworld bekeek een sneak preview van Evita, met Brigitte Heitzer, die tien jaar geleden ook de titelrol speelde. We spreken met Brigitte,… »
Reportage
09/01/16

Nonsens - Kolder in het klooster

Musicalworld.TV maakte de generale repetitie mee van Nonsens de nonnenkomedie en sprak met hoofdrolspeelsters Brigitte Heitzer, Wieneke… »
Recensie
15/02/14

Maak er een geheel van

Putting it together, de voorstelling die begin jaren 90 werd gemaakt op basis van songs van Sondheim, beleeft ruim een maand na zijn West End première… »
Perspresentatie
26/01/14

Putting It Together: Vorm versus inhoud

Brigitte Heitzer en Paul Groot staan vanaf 10 februari 2014 in Stephen Sondheims Putting It Together. Musicalworld.TV maakte… »
Reportage
08/09/13

50 tinten…de parodie: De hulpstukken van Brigitte Heitzer

Musicalworld.TV's premièreverslag van 50 tinten...de parodie. Gesprekken met Birgit Schuurman, Brigitte Heitzer, Han Oldigs»
Perspresentatie
17/05/11

M-lab’s 50 jaar Musical in Nederland – Deel 1

Het eerste deel van de presentatie van het M-Lab festival. Maria en De engel van Amsterdam: de prehistorie tot en met de jaren zeventig, inclusief interview… »
Reportage
03/02/11

Brigitte’s premiere in Petticoat

Donderdag 3 februari kreeg Brigitte Heitzer haar eigen première als Pattie in Petticoat. Ze liet een sterke indruk achter. »
Recensie
16/12/07

Zij is een Diamant

Het veelbewogen leven van Eva Duarte Peron is in 1974 dé inspriratiebron voor Tim Rice om niet alleen zijn samenwerking met Andrew Lloyd Webber weer nieuw… »
Perspresentatie
02/11/07

Evita; work in progress

De afgelopen maanden kon je bijna niet om de musical ‘Evita’ heen. Wegens het tv programma ‘Op zoek naar Evita’ stond deze voorstelling al behoorlijk… »