musical
Biografie

Anouk studeerde af aan de Fontys dansacademie Musicaltheater te Tilburg. Tijdens haar studie kreeg ze zangles van Jack Breikers en Margot Giselle. Ze deed mee aan de schoolproducties Musical Gala The History Of The musical, Musical Mania en The Life waarin…
Start > Acteurs > Maas > Anouk Maas
Over...Anouk MaasNIEUWS
26/06/09

the Sound of Music neemt Musicalworld Kids Awards in ontvangst

In mei van dit jaar konden leden en bezoekers van Musicalworld voor het eerst stemmen voor een nieuwe award in theaterland: de Musicalworld Kids Awards. »
03/05/09

The Sound of Music beleeft 200e voorstelling

Afgelopen Woensdag plantte de voltallige cast van The Sound of Music 200 edelweissplantjes voor Theater de Efteling. The Sound of Music beleeft namelijk vandaag op 3 mei haar 200e voorstelling. »
18/04/13

Shrek eindigt in Nijmegen

Gisteren heeft Albert Verlinde Entertainment bekendgemaakt dat ‘Shrek de Musical’ ook in Nijmegen te zien zal zijn. ‘ »
30/01/14

Nieuwe hoofdrol voor Anouk Maas

Na Alex in Flashdance is zal Anouk Maas, ambassadrice van de Musicalworld Kids Awards, komend seizoen wederom een hoofdrol vertolken. Ze wordt Maria in The Sound of Music. »
31/03/15

Deze zomer wordt doorgeTrappt

The Sound of Music speelt deze zomer 3 maanden door. Er volgt een tournee langs 10 grote theaters, waaronder vier weken in Koninklijk Theater Carré
»
15/04/10

Cast La Cage aux Folles bijna compleet

De cast van de musical 'La Cage aux Folles' is nagenoeg compleet. Naast Jon van Eerd en Stanley Burleson zullen Mariska van Kolck, Karel Simons, Anouk Maas en Bartho Braat in de voorstelling te zien zijn. »
03/07/15

Beauty niet op tour maar naar Scheveningen

De tournee van Disney’s Beauty and the Beast gaat niet door. De voorstelling zal de opvolger zijn van Billy Elliot in Scheveningen. »
05/08/08

Anouk Maas understudy Maria in Sound of Music

Vandaag vond de 1e repetitiedag plaats van de musical 'the Sound of Music' die vanaf 17 september in het Efteling theater te zien zal zijn. »
19/03/13

Anouk Maas in Flashdance

Anouk Maas, ambassadrice van de Musicalworld Kids Awards, gaat de vrouwelijke hoofdrol spelen in Flashdance. »
10/11/08

100.000 tickets verkocht - The Sound of Music verlengd

Vanmiddag werd het 100.000e verkochte ticket door Maaike Widdershoven symbolisch overhandigd aan een euforische cast. Tevens wordt door de producent een verlenging aangekondigd. »