acteur
Biografie

Brigitte is na het Conservatorium Brussel overgestapt naar de MusicAllfactory en heeft gelijktijdig als contractstudent gestudeerd aan het Conservatorium van Tilburg met als hoofdvak zang van Edward Hoepelman.
Brigitte is winnares van het programma…
Start > Acteurs > Heitzer > Brigitte  Heitzer
Over...

 
Geb.datum:
23-08-1979
Website:


Brigitte  HeitzerNIEUWS
08/01/14

Start Putting it together

2 januari vond de eerste repetitie plaats van de musical Putting It Together. »
14/12/07

Premieres dit weekend niet in gevaar

Zowel Brigitte Heitzer als Ruth Jacott zijn weer hersteld en fit genoeg om hun premieres te spelen. Brigitte staat aanstaande zondag als Evita in het Nieuwe Luxor theater op het podium. Ruth Jacott zal maandag in de rol van Billie Holiday in de gelijknamige musical haar premiere beleven. »
21/03/11

Ook Brigitte Heitzer in Miss Saigon

Naast Stanley Burleson (De Regelaar), Na-Young Jeon (Kim) en Ton Sieben (Christopher Scott) zal ook Brigitte Heitzer een hoofdrol gaan spelen in de musicalklassieker Miss Saigon. Brigitte gaat de rol van de Amerikaanse Ellen vertolken. »
13/11/13

Nog 3 maanden tot premiere nieuwe Nederlandse Sondheim

Op 15 februari 2014 beleeft Putting It Together van Stephen Sondheim zijn Nederlandse première »
03/12/07

Nieuwe carrière voor Brigitte Heitzer

Brigitte Heitzer heeft nog maar net de felbegeerde hoofdrol in de musical 'Evita' weten te bemachtigen, of ze zoekt alweer naar een nieuwe uitdaging. »
10/03/11

Musical Mash-up opent M-Lab Festival

Komende meimaand opent M-Lab het festival 50 jaar musical in Nederland met Maria! met nummers uit klassiekers als Anatevka, Sweet Charity en My Fair Lady. De kaartverkoop is inmiddels begonnen. »
08/10/08

Musical Evita wegens succes verlengd

Wegens het grote succes van de musical Evita zijn in januari 2009 extra voorstellingen gepland in heel Nederland. »
05/10/12

M-Lab’s castingnieuws

De afgelopen dagen bracht M-Lab voor twee nieuwe producties castingnieuws naar buiten. »
04/06/09

Jan Rot vertaalt hits Elvis in rock ‘n’ roll musical All Shook Up – Love Me Tender

Jan Rot gaat de liedteksten van de hits van Elvis vertalen voor de swingende rock ‘n’ roll musical All Shook Up – Love Me Tender. »
30/11/06

How do you solve a problem like Evita?!

De AVRO gaat volgend jaar op zoek naar de Nederlandse hoofdrolspeelster voor Evita, de beroemde musical van Andrew Lloyd Webber over het leven van Eva Duarte de Perón. Het programma is gebaseerd op het zeer succesvolle BBC programma “How do you solve a problem like Maria”, waarin werd gestreden om de hoofdrol van Maria in Andrew Lloyd Webber’s musical The Sound of Music. Joop van den Ende Theaterproducties zal deze musical volgend theaterseizoen op de planken brengen.

»
27/10/08

Hoofdrol voor Brigitte Heitzer in Elvis-musical

'Evita'-hoofdrolspeelster Brigitte Heitzer krijgt een hoofdrol in een nieuwe musical rondom Elvis Presley. »
09/12/07

Evita geveld

Brigitte Heitzer, die de hoofdrol speelt in de musical 'Evita', is stemrust opgelegd. De try out voorstelling van zaterdag 8 december kon daardoor niet doorgaan en het publiek kon naar huis. »
18/06/09

Cast Love me Tender bij Dancing with the Stars

De vrijdagavond is deze zomer swingen bij RTL 4, want vrijdag 31 juli start het programma Waar is Elvis?! Daarin wordt gezocht naar de grootste Elvis-kenner en Elvis-kunner van Nederland. »
22/10/07

Brigitte Heitzer wordt Evita

Het publiek heeft gekozen. Van de drie finalisten, Suzan Seegers, Marjolein Teepen en Brigitte Heitzer, kreeg laatstgenoemde de meeste stemmen. Het is de climax van de audities die van begin tot eind op de televisie te volgen is geweest, en waarbij de kijkers vanaf de laatste 10 konden stemmen op hun favoriet. »
03/05/06

Brigitte Heitzer vertolkt de rol van Belle

Tijdens de voorstellingen in Shouwburg Orpheus in Apeldoorn (vanaf 10 mei) zal Brigitte Heitzer de rol van Belle voor haar rekening nemen.
Brigitte is de eerste understudy van Chantal Janzen die tijdens deze periode bezig is met Musicals In Ahoy’.

»
17/10/08

Brigitte Heitzer treedt op met laatste 4 Joseph’s

Brigitte Heitzer, winnares van de AVRO-serie ‘Op zoek naar Evita’, treedt zondag op met de halve finalisten van het programma ‘Op zoek naar Joseph’. »
22/10/07

Brigitte Heitzer over Evita

Na afloop van de finale van 'Op zoek naar Evita' maakte Musicalworld de volgende fotoreportage. Ook spraken wij kort met Brigitte en Erwin van Lambaart over de avond en de overwinning van Brigitte. »
21/02/12

Brigitte Heitzer na zaterdag geen Ellen meer

Zaterdag 25 februari is Brigitte Heitzer voor het laatst te zien in de musical Miss Saigon. De actrice is inmiddels een paar maanden in verwachting. Maike Boerdam (Mary Poppins) volgt Brigitte op. »
28/12/10

Brigitte Heitzer in op zoek naar Zorro

Brigitte Heitzer, de winnares van Op Zoek Naar Evita, is op 1 januari gastjurylid in de eerste aflevering van Op Zoek Naar Zorro op Nederland 1. »
03/12/09

Brigitte Heitzer en Peter Lusse zingen Rudolphs muziekboek

Musicalartiesten Brigitte Heitzer en Peter Lusse hebben hun stemmen geleend aan het nieuwste project van componist Maarten Hartveldt. »
21/09/10

Brigitte Heitzer alternate Chantal Janzen in Petticoat

Brigitte Heitzer wordt de alternate van Chantal Janzen voor de rol van Patricia Jagersma in de nieuwe musical Petticoat. »
22/11/10

1e exemplaar album Petticoat aan cast overhandigd

Irene Moors, televisiepresentatrice van het programma Life4You, heeft gisteren het eerste exemplaar van het castalbum van Petticoat aan de hoofdrolspelers overhandigd. »