musical
Biografie

Op de middelbare school volgt ze mavo, havo en atheneum. Daarna doet ze auditie aan de Kleinkunstacademie en wordt gelijk aangenomen. Van 1992 tot 2000 was ze te beluisteren als cabaretière en zangeres in het radioprogramma Spijkers met Koppen van de…
Start > Acteurs > Pieters > Ellen Pieters
Over...

 
Geb.datum:
29-02-1964
Website:


Ellen PietersNIEUWS
18/05/10

Zangeres zonder naam de Musical

Na de film en een boek zal er ook een musical over Mary Servaes worden gemaakt onder de titel De Zangeres. Ellen Pieters zal de titelrol vertolken. »
21/07/11

Samenwerking tussen musical Zangeres zonder Naam en Radio NL

Radio NL en producenten Hans Cornelissen en Ruud de Graaf gaan een unieke samenwerking aan met de muzikale theaterproductie De Zangeres zonder Naam met in de titelrol Ellen Pieters »
17/05/05

Op Hoop Van Zegen

Producenten Ruud de Graaf en Hans Cornelissen brengen in 2007 een originele Nederlandse musical gebaseerd op het toneelstuk �Op Hoop van Zegen� van Herman Heyermans. De musical zal tijdens een uitgebreide tournee in een groot aantal Nederlandse theaters te zien zijn

»
07/04/10

Onder Moeders Vleugel in M-Lab afgelast

Wegens ziekte gaat de voorstelling van Onder Moeders Vleugel vanavond in het M-Lab niet door. »
11/12/09

Little Women in het M-lab

Onder Moeders Vleugels, gebaseerd op de roman Little Women van Louisa May Alcott, is van 7 tot en met 10 april 2010 te zien in theater M-Lab, Amsterdam. »
22/04/09

Kiki Classen en Stan Limburg in reprise Op Hoop Van Zegen!

Kiki Classen en Stan Limburg vanaf half september te zien in dubbelrol in de succesreprise van Op Hoop van Zegen. »
04/05/07

Ellen Pieters’ vis wordt duur betaald.

Ellen Pieters zal in 2008 de rol van vissersweduwe Kniertje gaan spelen in de nieuwe ‘intieme musical’ Op Hoop van Zegen gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk van Herman Heijermans. »
25/03/11

Ellen Pieters stelt zich voor als Zangeres zonder Naam

Vandaag onthult producent De Graaf & Cornelissen de eerste foto's van Ellen Pieters als de Zangeres zonder Naam. In De zangeres de musical zal Pieters gestalte geven aan de koningin van het levenslied. Première 21 november. »
30/10/14

De Zere Neus van Bergerac van het Ro Theater met Arjan Ederveen en Ellen Pieters

Wart Kamps krijgt in De Zere Neus van Bergerac als Cyrano gezelschap van onder andere Arjan Ederveen, Jack Wouterse en Ellen Pieters als feeën »