musical
Biografie

Jan is een Vlaams acteur, die opgroeide in Sint-Martens-Latem. Na een studie informatica op het B.M.E. in Gent werd hij aangenomen op de toneel- en musicalafdeling van het Koninklijk Conservatorium van Brussel waar hij 5 jaar later buitenstapte met een…
Start > Acteurs > Schepens > Jan Schepens
Over...

 
Geb.datum:
26-09-1970
Woonplaats:
[BE]Sint-Denijs-Westrem
Website:


Jan SchepensNIEUWS
28/01/08

the Last 5 Years naar Antwerpen

Op 5 juni 2008 gaat de voorstelling 'the Last 5 Years', met in de hoofdrollen Jan Schepens en Ann Van den Broeck in de Rode Zaal van het Fakkelteater in Antwerpen in première. »
26/04/07

Zondag laatste Beauty & the Beast

Zondag 29 april valt het doek in Antwerpen definitief voor de hitmusical Beauty and the Beast. Meer dan 100 voorstellingen en 138.000 bezoekers later zetten Belle en het Beest aanstaande zondag hun laatste wals in en mag Lumiere z’n kaarsen definitief uitblazen. Het sprookje dat op 25 januari in premiere ging loopt op z’n eind…

»
13/12/06

Repetities voor Vlaamse Beauty and the Beast begonnen

Deze week is de Vlaamse cast, ruim zes weken voor de premiere, in het Fortis Circustheater in Scheveningen met de repetities voor Beauty and the Beast begonnen. Traditioneel wordt daarbij in Nederland een taart aangeboden aan de volledige cast, waaronder de hoofdrolspelers Jan Schepens, Ann Van den Broeck, Koen Crucke, Peter Van de Velde, Marc Lauwrys, Steve Beirnaert, Hilde Norga, Goele de Raedt, Kirsten Cools en Rene van Kooten. De cast repeteert de komende weken in het decor van de Nederlandse versie van Beauty and The Beast in Scheveningen. Vanaf 20 januari is de musical exclusief te zien in de Stadsschouwburg van Antwerpen.

»
08/12/10

Musicalconcert in Kursaal Oostende

Rosemary Ashe zal met Jan Schepens en Deborah de Ridder een eenmalig musicalconcert geven, "the best of musicals" »
27/08/07

Jan Schepens wordt Ganesha

In de M-lab productie Ganesha, een perfecte God zal Jan Schepens de rol van Ganesha vertolken. Dit maakte Koen van Dijk vandaag tijdens de Uitmarkt bekend. »
23/09/07

Jan Schepens in the Last 5 Years

Jan Schepens zal de rol van Jamie vertolken in de musical THE LAST FIVE YEARS. Daarmee heeft Ann Van den Broeck eindelijk haar tegenspeler in deze bijzondere musical.
»
25/11/08

Jan Schepens en Anne Mie Gils in Elisabeth, de musical

De musical Elisabeth vertelt het levensverhaal van keizerin Sissi, en is één van de meest geliefde musicals aller tijden! »
01/08/10

Het uur Nul, de musical

Voor de cast van Het Uur Nul gaan de laatste repetitiemaanden in. Met man en macht werken zij om van het uur nul een knaller van formaat te maken. Ook peter Jan Schepens zet zijn beste beentje voor in een leerrijke workshop voor de jonge artiesten. »
16/01/12

Frankenstein de musical naar België!

Jan Schepens en Ildoco Van Dijck zullen komende maand een voorproefje laten horen van de Musical van Vlaanderen-productie "Frankenstein". »
16/06/08

Evita België met Jan Schepens als Che

De musical Evita van Joop van den Ende Theaterproducties is van 20 november t/m 30 november 2008 te zien in het Capitole in Gent en van 17 t/m 21 december in de Stadsschouwburg in Antwerpen. »
12/10/06

Cast Vlaamse Beauty & The Beast bekend!

In het kasteel van Groot-Bijgaarden is gisteren de Vlaamse cast van “The Beauty & The Beast” aan de pers voorgesteld. Jan Schepens kruipt zoals verwacht in de rol van het Beest. An Van den Broeck zal Belle spelen. Peter Vandevelde, beter bekend als Piet Piraat en Kapitein van Trapp uit de Vlaamse Sound Of Music kruipt in de huid van Lumière

»
19/06/06

50 bruidsparen genieten van Mamma Mia! in Antwerpen

Gisteren kwamen er maar liefst vijftig koppels in hun bruidskledij naar de voorstelling van Mamma Mia! Deze speciale gebeurtenis was het gevolg van een originele actie op Radio 2. De afgelopen weken heeft Radio 2 zich namelijk in het programma Memo toegelegd om de geschiedenis, gebruiken en weetjes rond trouwen te achterhalen. De hitmusical Mamma Mia! heeft dit allemaal, het verhaal gaat over Sophie, de dochter van de alleenstaande moeder Donna, die gaat trouwen.

»
19/04/06

3 vaders Vlaamse Mamma Mia verkopen 100.000ste Ticket

Een dikke maand na de première van de Vlaamse versie van de musical Mamma Mia! blijft het publiek uit de bol gaan. De voorstellingen werden reeds verlengd tot 31 mei, maar Vlaanderen wil meer.

»
28/02/07

100.000e ticket Vlaamse Beauty and the Beast verkocht

Sabine Backers uit Dendermonde-Appels bestelde zonet het 100.000ste ticket voor de hitmusical Beauty and the Beast. Tot haar grote verrassing kreeg ze daarbij Jan Schepens aan de lijn die voor de gelegenheid bij Sherpa achter de telefoon had plaatsgenomen. Naast de persoonlijke felicitaties van het Beest wordt Sabine vanavond in de Antwerpse Stadsschouwburg in de bloemetjes gezet door Staf Coppens.

»