musical
Biografie

Begon op de toneelacademie van Maastricht maar voltooide haar opleiding aan de Kleinkunstacademie te Amsterdam en debuteerde nog tijdens haar opleiding in Koninklijk Theater Carré als de eerste Nederlandse Evita.

Theater
* Mata…
Start > Acteurs > Dekker > Janke Dekker
Over...Janke DekkerNIEUWS
20/11/12

Musical over Judy Garland en Liza Minelli in de maak

Producenten Janke Dekker en Michael van Praag werken aan een musical over Judy Garland en Liza Minelli. Dat hebben zij vandaag bekendgemaakt. »
17/09/11

Janke Dekker wordt theaterproducent

Janke Dekker Producties is de naam van het nieuwe theaterproductiebedrijf van Janke Dekker en Michael van Praag. Vrijdag maakten zij hun plannen bekend. In het theaterseizoen 2012-2013 brengen zij hun eerste muziektheaterproductie op de planken.
»
01/12/08

Janke Dekker ook te zien in musical Footloose

Janke Dekker speelt de rol van Vi Moore in de swingmusical Footloose. Zij is door producent V&V Entertainment aangetrokken als alternate van Marleen van der Loo. »
08/09/11

Cast Oorlogswinter bekend

De verdeling van de volwassen rollen in Oorlogswinter van het NJMT is bekend. Naast Soy Kroon als Michiel zullen onder andere Timo Descamps, Hans Lemmen en Addo Kruizinga te zien zijn. »
14/10/11

Boek Anna Enquist wordt muziektheater

Janke Dekker Producties brengt Contrapunt, naar het gelijknamige boek van Anna Enquist, als een muzikaal toneelstuk naar het theater. »