acteur
Biografie

Linda ’s liefde voor muziek werd haar met de paplepel ingegoten. Elk lid van haar familie speelde wel een of meerdere instrumenten of kon zingen en daar werd dan ook veelvuldig gebruik van gemaakt. Daarbij groeide ze op in een kerk waar muziek erg belangrijk…
Start > Acteurs > Wagenmakers > Linda Wagenmakers
Over...

 
Geb.datum:
30-11-1975
Website:


Linda WagenmakersNIEUWS
15/09/10

Vertellers musical Rocky over the Rainbow bekend

Radiopresentator Gijs Staverman, tv presentator Harm Edens en journalist/criticus Jacques d’Ancona zullen afwisselend de rol van de verteller op zich nemen in de parodiemusical ‘Rocky over the Rainbow’. »
24/01/12

Tony Neef en Linda Wagenmakers weer als Kim en Chris

Op dinsdag 7 februari zullen Tony Neef en Linda Wagenmakers hun opwachting maken in het nieuwe decor van Miss Saigon. »
29/03/11

Spamalot App voor de telefoon

Vanaf vandaag is een gratis App van de musical Monty Python’s Spamalot te vinden in de App Store. Daarmee is de Nederlandse versie op de voet te volgen aan de hand van video’s, foto’s en nieuwtjes »
22/08/07

Sh…it Happens verder zonder Linda

Linda Wagenmakers stopt als een van de hoofdrolspeelsters met Shhh..it Happens. De reden voor het plotseling vertrek zijn de kritieken die zij heeft gekregen op deze rol en haar persoonlijke overtuigingen. »
26/03/10

Musical Rocky over the Rainbow opnieuw in Nederland

Linda Wagenmakers zal in het najaar 2010 opnieuw te zien zijn in de hilarische hit musical 'Rocky over the Rainbow'. Dit is op de website van Wagenmakers te lezen. »
18/10/14

Linda Wagenmakers, Brigitte Nijman en Jasper Taconis in Songfestivalconcert

DommelGraaf & Cornelissen Entertainment brengt in 2015 Douze Points Twelve Points , een ode aan zestig jaar Eurovisie Songfestival, Linda Wagenmakers, Brigitte Nijman en Jasper Taconis
, met '' »
05/02/09

Linda Wagenmakers ontwerpt eigen musicaljurk

Linda Wagenmakers heeft voor haar rol in de musical 'Hans en Grietje' haar eigen jurk mogen ontwerpen. »
24/11/10

Linda Wagenmakers lanceert single

Linda Wagenmakers heeft deze week een single gelanceerd samen met rapper Gikkels. Het nummer 'oprechte liefde' is een cross over tussen de rauwe rapstijl van Gikkels en de fluwelen stem van Wagenmakers. »
25/07/13

Linda Wagenmakers in ‘Vijftig tinten… de parodie’

Ook Linda Wagenmakers is te zien in de musical Vijftig tinten… de parodie als Anastasia Steele. Ze speelt de rol afwisselend met Birgit Schuurman. »
25/03/10

Linda Wagenmakers in Spamalot

De casting van de Nederlandstalige versie van de Monty Python-musical Spamalot nadert zijn afronding. Vandaag maakt V&V bekend dat Linda Wagenmakers (Hans en Grietje) de rol zal spelen van Lady in the Lake (Dame van het Meer). »
30/01/11

Linda Wagemakers te gast in talkshow The Mix

Musicalster Linda Wagenmakers is één van de gasten in talkshow The Mix over eigenwijs zijn in de muziek. Zij zal vertellen over hoe je omgaat met je principes, levensinstelling en artistieke visie in de musicalwereld. »
22/08/08

Linda Wagemaker bevallen van dochter

Zangeres Linda Wagenmakers is donderdagmiddag rond 13 uur moeder geworden van een dochtertje.
»
31/07/08

Hans en Grietje de Musical

In oktober gaat de familiemusical 'Roodkapje' in Arnhem in première. Van Hoorn Events heeft het schijnbaar op sprookjes want voor seizoen 2009-2010 komen ze met de musical 'Hans en Grietje' met in de hoofdrol Linda Wagenmakers. »
02/04/12

Cast voor Musical Gone Mad bekendgemaakt

Vandaag is in het radioprogramma Musical Moods bekendgemaakt welke artiesten dit jaar mee zullen werken aan Musicals Gone Mad. »