acteur
Biografie

Marjolijn Touw studeerde af aan de Academie van Kleinkunst in Amsterdam. Naast dat ze zelf op het podium staat is Marjolijn ook docente aan de Frank Sanders Academie en
de Academie voor de Kleinkunst.

Theater
* David Copperfield…
Start > Acteurs > Touw > Marjolijn Touw
Over...

 
Geb.datum:
01-10-1962
Website:
zie ook:


Marjolijn TouwNIEUWS
09/03/12

Volledige cast ‘Little Mermaid’ bekend gemaakt.

Nadat eerder bekend gemaakt werd dat Tommie Christiaan en Tessa van Tol de hoofdrollen in de nieuwste Disney musical zullen gaan vertolken is inmiddels ook de rest van de cast bekend. »
25/01/15

Nonsens: Marjolijn Touw terug als non

Marjolijn Touw,, Mariska van Kolck, Wieneke Remmers, Brigitte Heitzer en Renée van Wegberg spelen de hoofdrollen in Nonsens (2016), een productie van Dommelgraaf & Cornelissen Entertainment. »
16/12/10

Musical Petticoat krijgt IJssculptuur

n de kerstperiode van 15 december 2010 tot en met 9 januari 2011 is de musical Petticoat te zien in het World Forum Theater in Den Haag. »
25/03/13

Marjolijn Touw uitgezwommen

Marjolijn Touw speelt vanaf heden niet meer de rol van Ursula in Disneys The Little Mermaid. Voorlopige reden: "Een nieuwe uitdaging". »
19/11/09

Marjolijn Touw naar Mary Poppins

Marjolijn Touw zal vanaf maart 2010 te zien zijn in de rol van Miss Andrew in Mary Poppins. »
06/07/11

Marjolijn Touw in Purper’s Helden

Vanaf 7 oktober 2011 is Purper met alweer hun 22e programma in de Nederlandse theaters te zien. Nu met het programma 'Helden'. Niemand minder dan multitalent Marjolijn Touw komt het ‘vaste team’, Frans Mulder, Marco Braam en geheime wapen Jeroen Hardijzer, dit seizoen versterken. »
13/05/13

Marjolijn Touw alternate van Simone Kleinsma

Marjolijn Touw wordt de alternate van Simone Kleinsma voor de rol van Moeder Overste in de musical Sister Act. »
25/10/05

Marjolein Touw vervangt Pamela Teves op premiere van Een rits te ver

Pamela Teves is niet in staat de premiere van Een rits te ver te spelen, aanstaande maandag in Theater aan de Parade te Den Bosch. De actrice werd afgelopen week getroffen door een zweepslag. Marjolijn Touw (bekend van ondermeer Chicago en Mamma Mia!) wordt nu klaar gestoomd voor de rol. Zij is morgen voor het eerst te zien in de klucht, tijdens een try-out in Drunen.

»