musical
Biografie

Martin volgde het VWO en daarna de opleiding Nederlandse taal- en letterkunde aan de Universiteit van Leiden. Kreeg acteerlessen bij Carline Brouwer, Judith Brokking en Gabrielle Hafkenscheid en Yvonne van den Hurk.Volgde workshops van Franco Dragone,…
Start > Acteurs > Starre > Martin van der Starre
Over...

 
Geb.datum:
11-9-1970
Website:
zie ook:


Martin van der StarreNIEUWS
26/10/12

Woodstock the Story

Ruim 40 jaar na het muziekfestival Woodstock is de line-up live te horen in ruim 40 Nederlandse theaters. Met nummers van o.a. Janis Joplin, Joe Cocker, Jimi Hendrix, Tim Hardin, Crosby Stills Nash, Creedence Clearwater Revival, Santana, The Band, Jefferson Airplane, Melanie en The Who. »
29/09/10

Nieuwe Brit in WWRY

De rol van Brit in We Will Rock You zal de komende periode gespeeld worden door Ruud van Overdijk. Hij vervangt de geblesseerde Martin van der Starre die voor de première van de rockmusical zijn achillespees volledig afscheurde. »
04/02/15

Martin van der Sterre debuteert op single als Vanderstarre

Het juiste moment is de titel van de debuutsingle van Martin van der Starre. Als platenartiest hanteert Martin de artiestennaam Vanderstarre. »
03/02/11

Martin van der Starre rockt weer

Martin van der Starre is na 5 maanden van afwezigheid te zien in de rol van Brit in de rockmusical We Will Rock You. »
29/10/10

Martin van der Starre is Willem van Oranje

Martin van der Starre, Ara Halici en Hein Gerrits zullen te zijn zijn in de nieuwe musical over Willem van Oranje, die voor volgend theaterseizoen gepland staat.
»
25/05/09

Martin van der Starre in het voorprogramma van Guus Meeuwis

Zanger en musical acteur Martin van der Starre staat met zijn band Jewelste in het voorprogramma van de stadion concerten 'Uit en Thuis' van Guus Meeuwis. »
01/04/10

Martin van der Starre in We Will Rock You

Martin van der Starre zal vanaf 21 augustus te zien zijn als Brit in de rockmusical van QUEEN: We Will Rock You »
19/08/10

Martin van der Starre gewond geraakt tijdens repetities WWRY

Musicalacteur Martin van der Starre is woensdagavond tijdens een van de laatste repetities voor de Queen-musical We Will Rock You geblesseerd geraakt. Het ziet er naar uit dat hij geen deel kan uitmaken van de cast wanneer de productie zaterdag aan de try-outs begint. »
03/02/10

Jesus Christ Superstar in concert

M-Lab presenteert: een concertrante versie van de musical Jesus Christ Superstar met o.a. Rene van Kooten in de hoofdrol! »