Musical Mamma Mia naar Parijs

Datum: 28-06-10
Bron: Playbill


De Benny Andersson en Björn Ulvaeus' hit musical Mamma Mia! zal vanaf 28 oktober in het Mogador Theater in Parijs te zien gaan zijn.

Casting werd vandaag bekend gemaakt. De hoofdrol van Donna Sheridan is voor Sophie Delmas (Gone with the Wind). De rol van Sam zal gespeeld gaan worden door Jérôme Pradon (Pacific Overtures, the Lord of the Rings, Les Miserables). Daarnaast zijn ook Marion Posta (Tanja), Karen Gluck (Roos), Francis Boulogne (Bart), Gaëlle Gauthier (Sophie), Patrick Mazet (Harry), Dan Menasche (Sky), Emmanuelle Bouaziz (Ellie), Vanessa Cailhol (Lisa), Tristan Chapelais (Pepper) en Sylvain Mathis (Eddie) in de voorstelling te zien.
Het ensemble zal bestaan uit Gaetan Borg, Fred Colas, Etienne Ducamain, Lorelyne Foty, Melina Mariale, Jérémy Petit, Bruno Desplanche, David Sollazzo, Alix Briseïs, Maryse Boiteau, Olivier Rey, Noémie François, Carole Dreant, Fabrice Cazaux, Céline Legendre Herda, Julien Mercier en Lucile Bourdon.

Muziek en teksten zijn afkomstig van Benny Andersson and Björn Ulvaeus, het script is geschreven door Catherine Johnson. Regie is van Phyllida Lloyd en Anthony Van Laast is verantwoordelijk voor de choreografie.
De show wordt geproduceerd door de Franse tak van Stage Entertainment. Na Cabaret, the Lion King en Zorro wordt Mamma Mia de 4e productie van het bedrijf in Parijs. De voorstelling zal voor Frankrijk volledig vertaald gaan worden in het Frans.

reacties

29-06-10 @ 09:21
He Gaetan Borg, heb ik die laatst niet in het M-Lab gezien ?
29-06-10 @ 11:50
Weet ik niet. Hij zit nu iig ook in het ensemble van Mamma Mia! (nederland) smile
29-06-10 @ 14:45
Gaetan was bij het Sondheim-verjaarsfeestje.
30-06-10 @ 17:21
Gaetan Borg zat ook in het ensemble van Dirty Dancing in Utrecht.


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst