JCS en Crazy for You 2011 in Tecklenburg

Datum: 31-08-10


Bij het bekendste openluchtmusical festival van Duitsland in Tecklenburg, zullen in 2011 de musicals Jesus Christ Superstar en Crazy for You te zien zijn.

Artistiek leider van het festival Radulf Beuleke verklaarde dat de Gershwin-musical Crazy for You haar première in Teckelenburg op 25 juni 2011 zal beleven. De première van de Andrew Lloyd Webber-musical Jesus Christ Superstar zal dan op 29 juli zijn. De laatste was al eerder in Teckelenburg te zien, namelijk in 2001 en 2002. Marc Clear, de musicalacteur die dit jaar met succes de regie voerde bij 3 Musketiere, neemt de regie van J.C. Superstar op zich.

Naast deze 2 grote producties zal in 2011 bij Enschede over de grens de familievoorstelling Peter Pan (vanaf 22 mei) en een Galavoorstelling "Musical meets Pop" (13 juni) te zien zijn. Het definitieve speelplan wordt het einde van deze maand bekend gemaakt.

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst