Vlaamse WWRY eert Freddie Mercury

Datum: 05-09-11


Vandaag, 5 september 2011, zou Queen zanger Freddie Mercury 65 zijn geworden. Uiteraard staat ook de cast van We Will Rock You Antwerpen hier bij stil.

Aankomende woensdag, 7 september, zullen Galileo (Tim Driesen) en POP (Karel Deruwe) het tramhokje op de Meirbrug omtoveren tot ‘ticketbooth’. Van 13u tot 13.30u verkopen zij 10x2 kaarten per opbod. De opbrengst van deze kaarten wordt overgemaakt aan Mercury Phoenix Trust.

Daarnaast start er vandaag op Facebook een zangwedstrijd.We Will Rock You roept alle zangkoren van Vlaanderen op het nummer ‘We Will Rock You’ te zingen en te filmen. Indien zij deze clip op de Facebook pagina van We Will Rock You – Antwerpen plaatsen en de meeste ‘likes’ krijgen voor 15 september mag de hele groep naar de voorstelling komen en wint tevens een meet & greet met de volledige cast.

In de rockshow We Will Rock You staan de 25 grootste hits van de legendarische band QUEEN centraal. De show ging op 1 september in première en ontving lovende kritieken. In We Will Rock You volgen we Galileo (Tim Driesen) die zich verzet tegen het regime van Killer Queen (Goele De Raedt). Zij heeft alle door mensen gemaakte muziek, op echte instrumenten, verboden. De enige muziek die wordt toegestaan is digitaal geproduceerde muziek. Galileo en Scaramouche (Marjolein Teepen) komen samen met een groep jongeren, de Bohemians, hiertegen in opstand en gaan op zoek naar het laatste instrument op Planeet e-Bay.
Voor meer informatie over We Will Rock You en kaartverkoop: wewillrockyoudemusical.be

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

We Will Rock You


Producent: Stage Entertainment
Jaar: 2010
Genre: Pop musical

Meer info? Klik hier