Animal House the Musical

Datum: 06-03-12
Bron: Novum


De film National Lampoon's Animal House wordt omgetoverd tot een musical. De toneelversie van de klassieke komedie uit 1978, over een losbandig studentencorps, gaat Animal House: The Musical heten.

Dit heeft producent, Universal Picturs Stage Productions, vandaag bekend gemaakt. Tony Award-winnaar Casey Nicholaw neemt de regie en de choreografie van de musical voor zijn rekening. De Canadese rockband Barenaked Ladies componeert de muziek van Animal House: The Musical.
Het script zal herschreven worden door Michael Mitnick.

De melige film uit 1978 wordt gezien als de eerste in het 'gross out'-genre, waarin ranzige grappen en naaktheid centraal staan. De hoofdrol werd gespeeld door wijlen John Belushi.
Waar en wanneer precies de musicalversie te zien zal gaan zijn is nog niet bekend

verhaal
Faber College, 1972. Twee feuten, Larry Kroger en Kent Dorfman, willen lid worden van een studentencorps en bezoeken de verschillende studentenhuizen. Ze zijn niet welkom bij het deftige Omega Theta Pi en bezoeken vervolgens het losgeslagen Delta Tau Chi, waar ooit de broer van Kent lid van was. Omdat Delta de contributie hard nodig heeft, worden Larry en Kent aangenomen en krijgen hun corpsnamen, Pinto (Larry) en Flounder (Kent). Omdat de studenten van Delta zich nogal te buitengaan aan drank en seks staan ze onder toezicht van de decaan van Faber, Vernon Wormer. Wormer wil het liefst Delta met haar corpsleden van de aardbodem wegvagen en zoekt hulp bij de voorzitter van Omega, Gregg Marmalard, om dit te bewerkstelligen

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst