An Officer and a Gentleman: The Musical gecancelled

Datum: 11-06-12
Bron: The Australian


Zes weken na de premiere moet de Australische musical 'An Officer and a Gentleman: The Musical' alweer zijn deuren sluiten. Reden van de plotselinge sluiting is de tegenvallende kaartverkoop.

Producenten John Frost en Sharleen Cooper Cohen gaven gisteren in een persbericht uit dat de laatste voorstelling op 1 juli gespeeld zal gaan worden. Dan is het precies 8 weken na de wereldpremi√®re in Sydney. Plannen voor een nationale tour door Australi√ę zijn ook gecancelled.
Wellicht dat er een Amerikaanse tournee gaat komen, maar dan zal de productie eerst terug naar het creatieve team moeten om veranderingen door te voeren.

An Officer and a Gentleman: The Musical is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1982 met Richard Gere, Debra Winger en Ben Mingay in de hoofdrollen en vertelt het verhaal van Zack Mayo. Verbitterd door de dood van zijn moeder, besluit de eenling Zack Mayo een officiersopleiding te volgen op de marinebasis van Port Rainier. Tijdens de bikkelharde opleiding sluit hij vriendschap met Sid Worley, een jongen die in het leger zit om de familietraditie in ere te houden. Ze maken er kennis met Paula en Lynette, twee fabrieksarbeidsters die hopen een officier aan de haak te kunnen slaan om zo te kunnen ontsnappen aan de dagelijkse sleur.


reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst