Woezel in Pip terug in het theater

Datum: 13-11-12


Woezel en Pip zijn terug in het theater en beginnen 2013 met een hele nieuwe voorstelling voor de hele familie: ‘Alles is fijn!’

Na het theaterdebuut ‘Woezel en Pip in de Tovertuin’ (bekroond met een Musical Award), zijn de hondjes vanaf januari weer in de Nederlandse theaters te zien met nieuwe liedjes en avonturen! Natuurlijk zijn Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes en de Wijze Varen er ook weer bij in de Tovertuin. Met thema’s als liefde en vriendschap, bekende liedjes als ‘Woezel en Pip’ en ‘Lalala’, maar ook nieuwe liedjes als ‘Het piratenlied’ en ‘Later als ik groot ben’ wordt ‘Alles is fijn!’ de kindervoorstelling die je niet wilt missen!

Met de nieuwe familiemusical ‘Alles is fijn!’ rennen en springen Woezel en Pip weer met veel plezier door het hele land. Een belevenis voor het hele gezin, geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. De voorstelling duurt ongeveer 55 minuten.

Meer informatie over de voorstelling en een overzicht van alle speeldata zijn te vinden op http://www.WoezelenPip.nl

Toegangskaarten
Kaarten voor deze familiemusical zijn verkrijgbaar bij de theaters ,www.NTK.nl , telefonisch via 0900 – 9203 (45cpm) en via http://www.SEE.nl, telefonisch via 0900 – 1353( 45cpm)

Een Dromenjager & Van Hoorne Entertainment Produktie 2013

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Woezel en Pip - Alles is Fijn


Producent: Dromenjager & Van Hoorne Entertainment
Jaar: 2013
Genre: Familie

Meer info? Klik hier