Musical Jersey Boys naar Utrecht

Datum: 04-02-13
Bron: Joop van den Ende Theaterproducties


Na producties op Broadway, West End en in Las Vegas komt de musical Jersey Boys in september 2013 naar Nederland. Jersey Boys vertelt het verhaal van Frankie Valli & The Four Seasons.

Jersey Boys is de opvolger van Disney's The Little Mermaid in het Beatrix Theater in Utrecht

Audities Frankie Valli
Voor de rol van Frankie Valli wordt er gezocht naar mannen in de leeftijd tussen de 20 en 40 jaar. Alle mannen met een hoge pop (falset) stem kunnen zich aanmelden, door een kort filmpje te uploaden met een stukje zang, via de website Let It Cast. Zo nemen ze deel aan de voorselectie voor de audities. De audities zullen plaatsvinden in aanwezigheid van de creatives van Jersey Boys en het casting team van Joop van den Ende Theaterproducties.

Jersey Boys
In 1962 kunnen vier jongens uit New Jersey drie dingen doen met hun leven: soldaat worden, in zaken gaan die het daglicht niet kunnen verdragen een ster worden. Ze kiezen voor het laatste en die droom wordt waarheid, zonder op te geven of te vergeten waar ze vandaan komen. De vier jongens uit arbeidersgezinnen in New Jersey vonden hun eigen unieke muzikale geluid uit, haalden hiermee de Rock 'n Roll Hall of Fame en verkochten meer dan 100 miljoen platen. In de voorstelling vertelt elk lid van de band zijn eigen visie op de lotgevallen van The Four Season.

Succes overzee
De originele Broadwayproductie opende in 2005 en heeft inmiddels meer dan 2500 voorstellingen gespeeld. Naast de diverse internationale producties zijn er twee nationale tourproducties in de Verenigde Staten en een internationale tour die speelt in Zuid-Afrika en Azië. In 2008 ging Jersey Boys in première op West End.

reacties

04-02-13 @ 21:07
Right! Quick! How many of you thought the Four Seasons was (a) a time of year (b) a hotel chain (c) a piece of classical music by Vivaldi ?

O.k not you! So ... How many of the hits of these guys can you name?

Clever! Well... Here's a good one - Where did they get the inspiration for "Big Girls Dont Cry" from ?
04-02-13 @ 22:21
Big fan here! So the answers are easy... But I am not going to spoil the "contest"! smile


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Jersey Boys London

Musicalnieuws

Producent: Dodger Properties, La Jolla Playhouse, Stage Entertainment
Jaar: 2006
Genre: Pop musical

Meer info? Klik hier