Rene van Kooten in Musicalmemories

Datum: 08-02-13


Op 26 mei kan iedereen in één keer alle hoogtepunten uit de musicalwereld meemaken. Dan is in Haarlem namelijk MusicalMemories te zien.

Ga mee op reis langs de klassiekers die ooit in het theater te zien zijn geweest. De cast bestaat uit onder anderen Tony Neef, Linda Wagenmakers, Jeroen Phaff en Marleen van der Loo. Inmiddels is bekend ook dat zanger en acteur René van Kooten deel gaat uitmaken van de cast van MusicalMemories. René was eerder te zien in onder andere ‘Aïda’, ‘Love Me Tender’, ‘Zorro’ en ‘Next to Normal’. Dit seizoen is hij te zien in de rol van Alex in de musical ‘Aspects of Love’. Onder begeleiding van een grote liveband en het MusicalCamp ShowChoir haalt de cast oude herinneringen boven met dit concert.

René en de andere castleden van MusicalMemories staan op het podium met een 6-koppige liveband en het MusicalCamp ShowChoir. Dit koor bestaat voor de helft uit de leerlingen van MusicalCamp 2013. De andere helft bestaat uit talent uit de regio Noord-Holland. Van het productieproces van MusicalMemories wordt een televisie serie gemaakt die te zien zal zijn op RTV Noord-Holland.
MusicalMemories is exclusief te zien in de Stadsschouwburg in Haarlem, op 26 mei 2013. Er is een matineevoorstelling om 14.30 uur en een reguliere voorstelling om 20.15. Kaarten zijn al te koop vanaf 25 euro.

Voor meer informatie en het bestellen van tickets kunt u terecht op http://www.musicalmemories.nl of http://www.theater-haarlem.nl .


reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

René van Kooten

musical

Plaats: Zoetermeer
Geb.datum: 24-12- 1972

Meer info? Klik hier