Anne-Wil Blankers terug in verlenging Soldaat van Oranje

Datum: 18-08-12


Soldaat van Oranje is opnieuw verlengd. De voorstelling is nu in ieder geval te zien tot en met januari 2013. Anne-Wil Blankers zal dan opnieuw koningin WIlhelmina vertolken.

Soldaat van Oranje - De Musical is door het aanhoudende succes wederom verlengd. De voorstelling, die al meer dan 650.000 bezoekers trok, is tot en met januari 2013 te zien in de TheaterHangaar op voormalig Vliegveld Valkenburg bij Leiden. Kaarten voor de nieuwe speelperiode zijn vanaf vandaag te koop.

Producent Fred Boot: "Het voelt juist in deze tijd heel bijzonder dat we wederom kunnen verlengen. Elke avond spelen we nog altijd voor een uitverkochte zaal en dat in oktober al twee jaar lang. We doen er alles aan om de kwaliteit van de voorstelling op het hoogste niveau te houden. Daarom is het ook geweldig dat acteurs als Catherine ten Bruggencate, Matteo van der Grijn, Oren Schrijver en Anne-Wil Blankers weer terug komen."

Matteo van der Grijn, die in juli 2012 terug kwam in de voorstelling, blijft de gehele nieuwe speelperiode de rol van Erik Hazelhoff Roelfzema spelen. Hij wisselt de rol twee keer per week af met Robbert van den Bergh die op de overige dagen Anton speelt. Oren Schrijver speelt op die dagen de rol van Anton. Linde van den Heuvel blijft haar rol Charlotte spelen.

De actrices die op dit moment de rol van Koningin Wilhelmina vertolken, Catherine ten Bruggencate en Myranda Jongeling, zijn tot eind september te zien. Vanaf oktober keert Anne-Wil Blankers terug, zij speelde al eerder Koningin Wilhelmina in de voorstelling. Zij zal vanaf begin oktober de rol afwisselend spelen met Bettty Schuurman. Betty is daarmee de tiende Koningin van Soldaat van Oranje - De Musical.

http://www.soldaatvanoranje.nlreacties

18-08-12 @ 09:37
Moet het niet januari 2013 zijn?
18-08-12 @ 09:52
Je bedoelde het stukje op de homepage? Dat is aangepast!
18-08-12 @ 12:29
Goed nieuws! En hulde voor de producenten die op een niet agressieve manier het publiek hongerig houdt naar meer. Als het je lukt om acteurs zo betrokken te houden bij je product, doe je iets helemaal goed...
18-08-12 @ 20:32
Voor mensen die in het begin uitgelachen werden om hun ideeën moet het heerlijk zijn nu een lange neus te kunnen trekken. Ook ik had zoiets van neeee, maar ik kan niet wachten om nóg een keer te gaan. Ik hoop dat ze nog heeeeeel vaak mogen verlengen.
20-08-12 @ 11:48
De meest verrassende, aangrijpende en ontroerende musical ooit gezien! In oktober voor de derde keer, en wat een genot dat de enige echte Soldaat weer terug is gekeerd. Lang leve Matteo vd Grijn!


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Soldaat van Oranje De Musical


Producent: New Productions BV
Jaar: 2010
Genre: Historisch

Meer info? Klik hier

Oren Schrijver

musical

Geb.datum: 13-7-1978

Meer info? Klik hier