Beauty and the Beast stopt in Antwerpen en verhuist naar Madrid.

Datum: 20-03-07


Na de reeds aangekondigde verlengingsperiode, stopt de succesmusical Beauty and the Beast definitief op 29 april 2007. Daarna zoekt de productie warmere oorden op en verhuist de indrukwekkende musical naar de Spaanse hoofdstad Madrid.Avond na avond brengt Hilde Norga de toeschouwers in de Antwerpse Stadsschouwburg in vervoering bij het zingen van de titelsong ?Meisje en het Beest?, en veert het publiek spontaan recht na het spelen van de laatste noot door het orkest.

De voorstelling Beauty and the Beast overtreft in Antwerpen alle verwachtingen! Daarom besliste Stage Entertainment/Joop van den Ende Theaterproducties onlangs nog om de musical met een maand te verlengen. Op 29 april valt echter definitief het doek over de productie in ons land en komt het Beest in Jan Schepens voor de allerlaatste keer naar boven.

Internationaal succes gaat door!
Het internationale succes van Beauty and the Beast lijkt bijna niet te stuiten want na Antwerpen gaat de productie richting Madrid. Binnenkort kunnen dus ook de Madrilenen zich laten betoveren door dit romantische Broadway-spektakel.

Om aan de grote vraag te voldoen worden er nog extra voorstellingen voorzien op 4, 5, 11, 12 en 18 april om 15.00u.

De allerlaatste tickets zijn vanaf vandaag te koop. Voor meer info: [url=http://www.beautyandthebeast.be]http://www.beautyandthebeast.be[/url]reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Beauty & the Beast Antwerpen

musical

Producent: Stage Entertainment
Jaar: 2007
Genre: Sprookje

Meer info? Klik hier

Hilde Norga

musical

Plaats: Oudenaarde
Geb.datum: 04-11-1969

Meer info? Klik hier