Carolina Dijkhuizen in Soul of Motown II

Datum: 10-12-08


Carolina Dijkhuizen is te zien in de nieuwste show van Soul of Motown. Dat maakt de organisatie van de show vandaag bekend.

De musicalster brengt samen met vijf andere zangers bekende nummers ten gehore die vanaf de jaren vijftig zijn geproduceerd door de roemruchte platenmaatschappij Motown. Vanwege het grote succes van de vorige show is Soul of Motown II vanaf januari in de Nederlandse theaters te zien.

Tijdens de show worden nummers gezongen van onder meer The Jackson Five, The Supremes en Marvin Gaye. De zangers worden tijdens de show vergezeld door dansers en een negen man tellend orkest.

Dijkhuizen verwierf bekendheid door haar hoofdrollen in de musicals 'Aïda' en 'The Lion King'. Daarnaast was ze als actrice te zien in tv-series als Spangen, Spoorloos Verdwenen en Parels en Zwijnen. Momenteel speelt ze in de kinderserie The Sportlets, die wordt uitgezonden door Nickelodeon.


reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Carolina Dijkhuizen

musical

Geb.datum: 31-3-1980

Meer info? Klik hier