Cast voor Musical Gone Mad bekendgemaakt

Datum: 02-04-12
Bron: Website Avro


Vandaag is in het radioprogramma Musical Moods bekendgemaakt welke artiesten dit jaar mee zullen werken aan Musicals Gone Mad.

De cast bestaat uit Cindy Bell (o.a. Legally Blonde, Ramses), Ivo Chundro (o.a. The Wild Party, Joseph), Perry Dossett (o.a. Five Guys Named Moe, Chess), Marcel Jonker (o.a. The Producers, Kruimeltje), Marleen van der Loo (o.a. Kruimeltje, Mamma Mia!) en Linda Wagenmakers (o.a. Spamalot, Miss Saigon). Johnny Kraaijkamp (o.a. The Producers, Wat Zien Ik?!) neemt de presentatie van deze editie voor zijn rekening.

Creatives
Petra C. van der Eerden is verantwoordelijk voor het script, de liedteksten en de kostuums. Marinus de Graaf werkt tevens mee aan het script en zorgt voor de vormgeving en Rich Ascroft neemt de regie en choreografie voor zijn rekening. Musicals Gone Mad is een productie van Marinus de Graaf / M Theaterproducties.

Thema
Het thema ‘There’s No Business’ slaat op het crisisseizoen in musicalland. Het publiek krijgt een beeld van de effecten die een slechte kaartverkoop hebben op de musicalacteurs en de producenten. De cast zal hier op komische wijze een indruk van geven tijdens deze jaarlijkse musicalparodie.

Musicals Gone Mad 2012 is op zondag 10 en maandag 11 juni te zien in het oude Luxor Theater in Rotterdam.


reacties

02-04-12 @ 20:10
Michael Diederich volledig weggevaagd?


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Linda Wagenmakers

musical

Geb.datum: 30-11-1975

Meer info? Klik hier