Castingnieuws ‘Dik Trom’

Datum: 06-04-12


Op de website van het Zaantheater is een deel van de cast van de Dik Trom musical te lezen.


Zo worden Vera Mann, Esmee van Kampen, Ara Halici, Simon Zwiers, Margreet Boersbroek, Eline Schmidt en Remco Sietsema als castleden genoemd.

De AVRO meldt daarentegen dat Esmee van Kampen helemaal niet in deze productie te zien zal zijn. Het blijft dus nog even wachten op officieel nieuws van Rick Engelkes Producties.
Op de eigen website van de producent staan ook Joes Brauers en Casper van Hensbergen (beiden uit Kruimeltje) als nieuwe castleden genoemd.

Over de creatives heerst minder onduidelijkheid.
Dick van den Heuvel zal de regie op zich nemen, Allard Blom is verantwoordelijk voor het script en de liedteksten. De muziek zal van Fons Merkies komen, voor het decorontwerp tekende Arno Bremers en de kostuums zullen worden verzorgd door Regina Rorije


Musicalnieuws

reacties

06-04-12 @ 17:21
Ik vind dat Ara er uit ziet als een mooie Signor Pirelli voor 'Sweeney Todd'! :smile:
06-04-12 @ 20:53
Inderdaad! Zo trouwens perfecte rol voor hem zijn in de Vlaamse versie van Sweeney wink


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Dik Trom


Producent: Rick Engelkes Producties (REP)
Jaar: 2012
Genre: Familie

Meer info? Klik hier

Ara Halici

musical

Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 16-01-1976

Meer info? Klik hier