Concert for freemdom in premiere

Datum: 03-02-10
Zie ook: Concert for freedom Getipt door: Lance

Afgelopen maandag 1 februari 2010 ging de nieuwste voorstelling van de Koninklijke Luchtmachtkapel in premiere.

In 2003 bracht de Koninklijke Luchtmachtkapel de rock opera Eternity met een vampierenthema. In de jaren daarna bracht de kapel meer concerten met als thema’s het Songfestival, Hollywood, Queen en de Beatles. In dit jaar, waarin Nederland 65 jaar is bevrijd staat vrijheid centraal. Het programma bestaat uit nummers als Lili Marleen, We are the World, Vrede, Freedom, Speeltuin, We shall overcome en Ein bisschen Friede. Voor de musicalliefhebbers bied het programma onder andere het nummer Bui Doi uit Miss Saigon, Kanonensong uit de Driestuiversopera en een segment dat is gewijd aan Bollywood met nummers uit de musical Bombay Dreams.

De voornaamste reden voor de musicalliefhebber om deze voorstelling te bezoeken is natuurlijk de cast. Rolf Koster, Leona Philippo, Gino Emnes, An de Brandt, Marlon Henry, Jacqueline Goedmakers en Peggy Sandaal zorgen voor vocaal vuurwerk. Daarnaast zorgt het enorme orkest van de Koninlijke Luchtmachtkapel natuurlijk voor een fantastische klank. Tezamen is dat een genot voor het oor.

De voorstelling is nog tot 30 mei 2010 te zien in ons land.


Bijlagen musicalmusicalmusicalmusicalmusicalmusicalmusicalmusicalmusical

reacties

04-02-10 @ 10:12
Goh, doet Gino Emnes dubbel mee? wink
04-02-10 @ 11:43
Wel een heel kort verslag.
Had graag meer gelezen over deze voorstelling.
Mis ook de informatie dat de Koninklijke Luchtmacht Kapel enkele jaren geleden ook een concert (On the Air) heeft gegeven vanwege de viering van 40 jaar bevrijding met de groep Jeans.


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Talita Angwarmasse

musical

Plaats: Amsterdam

Meer info? Klik hier