Cystine Carreon samen met dochter in Pluk van de Petteflet

Datum: 25-06-14


Vanaf september zijn Cystine Carreon en haar dochter Kyana samen te zien in Pluk van de Petteflet. De 9-jarige Kyana speelt de rol van Aagje;

Cystine Carreon samen met dochter Kyana te zien in:Cystine speelt in de voorstelling onder andere Zaza de Kakkerlak en de Parkmeester. Cystine (Gooische Vrouwen, Powervrouwen, Fame en Miss Saigon) vond het erg spannend toen haar dochter ging auditeren: “Ik was veel nerveuzer dan wanneer ik zelf auditie doe!” Gelukkig ging het erg goed. Voor Kyana wordt dit haar eerste professionele theaterervaring. Ze kijken allebei erg uit naar de samenwerking. “Heel bijzonder om samen met je dochter op de planken te staan”, aldus Cystine. Kyana kent de voorstelling al uit haar hoofd: “Ik ging al vaak mee om te kijken naar mama. Superleuk dat ik nu zelf ook mee ga doen!”

Pluk van de Petteflet is één van de creaties van Annie M.G. Schmidt en Fiep Westendorp. De theaterversie ging in mei in première. Pluk en Aagje worden gespeeld door kinderen; Cystine Carreon, Ezra van Nassaus, Femke Bouma en Stijn Westenend spelen alle andere rollen.

Pluk van de Petteflet is geschreven en geregisseerd door Jasper Verheugd (Droomvlucht, De Kleine Zeemeermin). Peter van de Witte (Droog Brood) componeerde de swingende liedjes. De voorstelling is van 27 september tot en met 4 januari in heel Nederland te zien en geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Cast :
Pluk: Julius de Vriend, Justin Swagerman, Lasse de Mol, Jesse Loef
Aagje: Kyana Pacis, Munaycha Draaibas, Noa Zwan, Xanne van den Dool
Overige rollen: Cystine Carreon, Ezra van Nassauw, Femke Bouma en Stijn Westenend

Speelperiode : september 2014 t/m januari 2015
Website : http://www.theaterfamilie.nl en http://www.facebook.com/pluktheaterreacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Pluk van de Petteflet 2014

musical

Producent: Stichting (Inter)nationale Producties
Jaar: 2014
Genre: Familie

Meer info? Klik hier

Cystine Carreon

musical

Plaats: Den Haag
Geb.datum: 05-09-1973

Meer info? Klik hier