De nieuwe musical van Frank Van Laecke heet Anatevka

Datum: 24-02-09


Nadat hij de harten van pers en publiek wist te veroveren met zijn overweldigende regie van de musical Daens, doet musical-regisseur Frank Van Laecke hetzelfde in Nederland met Anatevka.

In Nederland gaan ze er letterlijk voor uit hun dak. Binnenkort vraagt de oude Tevje zich ook in Vlaanderen af wat hij zou doen als hij toch eens rijk was (Yaba dibi dibi dibi daba dom).

De Vlaming Frank Van Laecke regisseert de Nederlandse sterrencast onder aanvoering van de bekende opera- en musicalzanger Henk Poort. Ook Doris Baaten, Bea Meulman en Harry Slinger zijn van de partij, samen met de misschien wel beroemdste verzuchting uit de musicalgeschiedenis: "Als ik toch eens rijk was’ (‘If I Were A Rich Man’).

Henk Poort is adembenemend als de traditionele Joodse melkboer Tevje, die de moderne keuzes van zijn dochters moeilijk kan accepteren. Is de liefde van Tevje voor zijn vrouw en kinderen sterker dan zijn hang naar de traditie?

Anatevka
Van 28 tem 31 mei in Stadsschouwburg Antwerpen
Van 4 tem 7 juni in Capitole Gent

Ticketprijzen (excl. reservatie- en verzendingskosten)
Golden Seats: 54 / 49 euro
Cat. 1: 44 euro
Cat. 2: 39 euro
Cat. 3: 34 euro
Cat. 4: 28 euro (enkel in Antwerpen)
Dinner Seats: 74 euro (enkel in Gent en Antwerpen)

Info en reservatie tickets
0900 69 900
http://www.stadsschouwburgantwerpen.be
http://www.capitolegent.be


reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Anatevka 2008

musical

Producent: Mark Vijn Producties
Jaar: 2008
Genre: Klassieker

Meer info? Klik hier