Doek valt voor Vlaamse WWRY

Datum: 26-09-11


Vandaag maken producenten Stage Entertainment en vtm bekend dat de Vlaamse versie van de musical We Will Rock definitief stopt op zondag 23 oktober.

De legendarische hits van QUEEN klinken dan voor de laatste maal door de speakers van de Antwerpse Stadsschouwburg. De cast van We Will Rock You met onder anderen Tim Driesen, Goele De Raedt en Karel Deruwe veroveren sinds 26 augustus de harten van menig Vlaming met deze legendarische rockshow. We Will Rock You ging op 3 september 2010 in première in het Beatrix Theater te Utrecht. Wegens het grote succes in Nederland verplaatste de productie op 14 augustus 2011 naar de Antwerpse Stadsschouwburg, waar de voorstelling op 1 september haar première beleefde.

Op 23 oktober valt dan nu echt definitief het doek.reacties

27-09-11 @ 08:18
Twee maanden in antwerpen? Ik had het zelfs niet durven dromen.
Natuurlijk is het een geweldige show met volgens mij nog altijd de beste skaramouse ooit. Maar musical in Vlaanderen blijft toch heel anders dan in Nederland he? Hoe dan ook zo is bewezen dat dit een geweldige musical is en dat iederenn die nog niet ging kijken dat zeker moet doen.
27-09-11 @ 20:22
Goed nieuws, een musical zo lang in Vlaanderen houden is geen evidentie.
Al hoor ik wel dat de zalen niet altijd vol zitten en de ambiance niet altijd even hoog is, maar toch heel blij dat deze geweldige rockshow ons landjes heeft bezocht! Een geweldige cast, sterke band, prachtige muziek! een echte aanrader!
De Vlaamse mediamaatschappij en SE mogen nog samenwerken! smile
28-09-11 @ 19:05
zou fijn zijn als ie weer terug komt naar nederland, maar helaas.....


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

We Will Rock You


Producent: Stage Entertainment
Jaar: 2010
Genre: Pop musical

Meer info? Klik hier