Eenmalig soloprogramma Pia Douwes

Datum: 26-02-13


Pia Douwes staat op 22 mei eenmalig in het DeLaMar Theater in Amsterdam met een eigen soloprogramma "Dromen",.


Pia Douwes staat op 22 mei in het DeLaMar Theater in Amsterdam met een eigen soloprogramma. Speciaal op aanvraag van het DeLaMar theater maakt de artieste, die al eerder in musicals in Nederland, Amerika, Engeland, Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland te zien was, een soloprogramma over ‘Dromen’.
Douwes zal samen met een jonge getalenteerde pianist, Bernd van den Bos, het podium betreden. Aan de hand van anekdotes, persoonlijke verhalen en een eigen selectie songs, neemt Douwes het publiek mee in haar dromen. Ze kijkt in het programma terug op haar enorme carrière, maar kiest er ook voor om wegen te bewandelen die het publiek niet van haar gewend is.
‘Het wordt een verrassende mix van persoonlijke favorieten en momenten die belangrijk zijn geweest in de internationale carrière van Pia’, aldus pianist Bernd van den Bos. ‘Aan de vleugel ontstaan vaak de mooiste muzikale momenten, dat hebben we als basis voor dit eenmalige concert gebruikt’.

Het soloprogramma ‘Dromen’ van Pia Douwes is op woensdag 22 mei eenmalig te zien in de Mary Dresselhuys zaal van het DeLaMar theater.


reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Pia Douwes


Plaats: Amsterdam/Stuttgart
Geb.datum: 05-08-1964

Meer info? Klik hier