Eerste repetitie Nederpop In Concert groot succes

Datum: 09-10-08


Afgelopen maandag 6 oktober stond de eerste repetitie voor Nederpop In Concert gepland. In Harderwijk waren naast het concertorkest en het achtergrondkoor ook solisten Carolina Dijkhuizen, Nicky van der Kuyp, Robert van der Waal en Sander Bosman aanwezig.


Het gehele repertoire is doorgenomen en de uitkomst werd als snel duidelijk ; het wordt weer een fantastisch concert!

Nederpop in Concert bestaat uit een muzikaal gevarieerd programma waarin vele grote hits uit 50 jaar Nederpop de revue zullen passeren. Onder meer nummers van Marco Borsato, Jan Smit, Ramses Shaffy, Frank Boeijen, Ruth Jacott en Guus Meeuwis zullen ervoor zorgen dat stil blijven zitten onmogelijk is! Zaterdagavond 1 november 2008 wordt een avond om nooit te vergeten.

Exclusieve beelden van de repetitie zijn te bekijken via http://www.youtube.com/watch?v=kmpkv4RGS88 en op de website: http://www.sunshine-productions.nl/nederpop. Daar zijn ook nog kaarten voor het concert te bestellen, deze kosten € 15 per stuk, inclusief pauzedrankje.

musical

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Carolina Dijkhuizen

musical

Geb.datum: 31-3-1980

Meer info? Klik hier