Eerste try-out High School Musical in Hoorn

Datum: 09-01-09


Morgenavond vindt in Schouwburg Het Park in Hoorn de eerste voorstelling plaats van de reizende musical High School Musical.

Na een intensieve repetitieperiode in Focus Amsterdam beginnen morgen de try-outs voor het publiek. Het is voor het eerst dat deze familiemusical in Nederland tot leven wordt gebracht in het theater, met de stoerste zangers en dansers van Nederland en een spectaculaire liveband. De première van High School Musical is op 25 januari in Theaters Tilburg.

Disney's High School Musical is gebaseerd op de gelijknamige eerste film en is inmiddels uitgegroeid tot een absolute wereldhit. Deze familiemusical gaat over jongeren die durven te dromen en geeft de stimulerende boodschap mee om je eigen weg te volgen. De musical is in het Nederlands en de populairste liedjes worden in het Engels gezongen.

High School Musical vertelt het verhaal over twee middelbare scholieren. Troy, de populaire sterspeler van het basketbalteam, en Gabriëlla, een verlegen studiebol die nieuw is op school. Zij komen erachter dat ze een verborgen passie voor zingen delen. Als ze samen auditie doen voor de hoofdrol in de schoolmusical, zet dit de middelbare school East High op zijn kop...

Op 20 januari 2006 werd de speciaal voor tv gemaakte film High School Musical uitgezonden op het Disney Channel in de Verenigde Staten. Wereldwijd werd High School Musical gezien door meer dan 160 miljoen mensen in meer dan 100 landen. De televisiefilm werd ook genomineerd voor maar liefst zes Emmy Awards. Onlangs ging de film High School Musical 3 in première.

High School Musical is nu in Nederland te zien in meer dan 35 theaters. Kaarten zijn verkrijgbaar via TopTicketLine 0900 - 300 5000 (45 cpm), de theaters en http://www.hsmdemusical.nl (prijzen variëren per theater en/of rang).


reacties

11-01-09 @ 13:38
Gisteren naar de eerste try out geweest met m'n dochter van 6. We hebben genoten! Het sprankelde, straalde en swingde de pan uit. Er werd zeer goed gespeeld, gezongen en gedanst. Wat leuk om zo'n groep jonge enthousiaste mensen te zien stralen op het toneel. Zeker een aanrader voor een heerlijke, vrolijke en gezellige avond uit!


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

High School Musical

musical

Producent: Stage Entertainment
Jaar: 2009
Genre: Pop musical

Meer info? Klik hier

Nathalie van Gent

musical

Geb.datum: 09-02-1986

Meer info? Klik hier