Ellen Evers in ‘Symphonic Queen’ met Noord Nederlands Orkest

Datum: 28-06-10


Vanaf 7 september 2010 gaat Symphonic Queen op tournee door heel Nederland, met Syb van der Ploeg, Joseph Clark en Ellen Evers.

Na een aantal succesvolle ‘Symphonic Queen’-concerten in 2009 in de noordelijke provincies van het land gaat het Noord Nederlands Orkest vanaf 7 september 2010 op tournee door heel Nederland. Tijdens ‘Symphonic Queen’ speelt het Noord Nederlands Orkest de grootste hits van de populaire rockgroep Queen in een symfonisch jasje en worden daarbij bijgestaan door zangers Syb van der Ploeg en Joseph Clark en zangeres Ellen Evers.
‘Symphonic Queen’ is van 7 tot en met 18 september 2010 te zien in de Nederlandse theaters.

Queen is zonder twijfel één van de meest succesvolle rockgroepen uit de geschiedenis. Brain May, Freddie Mercury, Roger Taylor en John Deacon wisten een virtuoze veelzijdigheid aan de dag te leggen in hun fraai gelaagde arrangementen en harmonieën; stuk voor stuk symfonische mini-opera’s. Want ook de teksten zijn gelaagd, vertellen veel en zijn vaak pure poëzie. Componist en arrangeur Dirk Brossé en Nicolas de Cock steken de grootste hits in een symfonisch jasje. Eerder deden zij dit ook met de grootste hits van Pink Floyd voor het succesvolle ‘Symphonic echoes of Pink Floyd’.

‘Symphonic Queen’ met het Noord Nederlands Orkest, Syb van der Ploeg, Joseph Clark en Ellen Evers is van 7 tot en met 18 september 2010 te zien in de Nederlandse theaters. Voor meer informatie over het Noord Nederlands Orkest en de complete speellijst van ‘Symphonic Queen’ kunt u kijken op http://www.nno.nu

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Ellen Evers


Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 28-01-1966

Meer info? Klik hier