Ellen Evers komt met solo programma

Datum: 05-01-09


Op dinsdag 31 maart, 20.15 uur, beleeft Ellen Evers haar première met haar soloprogramma ELLEN. Dat gebeurt in Schouwburg De Nieuwe Doelen in Gorinchem.

De eerste try out vindt plaats op donderdag 12 maart in Theater Het Oude Raadhuis te Hoofddorp, terwijl de reeks van dertig voorstellingen op 22 mei wordt afgesloten in Theater de Lievekamp te Oss.

Ellen, de vooral van musicals bekende actrice en zangeres, brengt liedjes uit diverse musicals en producties waarin ze de afgelopen 22 jaar heeft gespeeld. Maar zij laat in de voorstelling ook een heel andere kant van zichzelf zien. Ze laat de glitter en glamour voor wat het is en vertelt over hoe het ooit begon, waar ze van droomde, waar het misging, haar haat-liefde verhouding met muziek, haar zoektocht naar liefde en erkenning, haar teleurstellingen en, uiteindelijk, het vinden van haar eigen weg. Ellen doet dit aan de hand van anekdotes en liedjes die haar geïnspireerd, gemotiveerd en ontroerd hebben. Dit alles onder begeleiding van drie geweldig muzikale mannen: Ed Boekee (piano), Jeroen Molenaar (drums) en Boudewijn Groenhuijzen (bas).

Richard Groenendijk en Brigitte Odett leveren tekstbijdragen en adviezen.

ELLEN wordt geproduceerd door Ellen Evers in samenwerking met Impresariaat Ruud de Graaf B.V.

musical

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Ellen Evers


Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 28-01-1966

Meer info? Klik hier