Extra voorstellingen Musicals in Ahoy 2006

Datum: 24-02-06


Vanwege de grote vraag naar kaarten voor Musicals in Ahoy’ 2006 heeft Joop van den Ende Theaterproducties naast de geplande voorstellingen van 17 tot en met 24 mei twee extra voorstellingen ingepland, één op donderdag 25 mei en één op vrijdag 26 mei.Jack van Gelder, sportpresentator van de NOS, is afgelopen zaterdag in het programma TV-Toppers gevraagd om als speciale gast op te treden in Musicals In Ahoy’ 2006. Eerder speelde Jack voor het televisie-programma Portret van een Passie met veel succes mee in een scene uit de musical Mamma Mia! 

Dit jaar wordt Musicals in Ahoy’ gepresenteerd door twaalf Nederlandse artiesten: Chantal Janzen, Stanley Burleson, Danny de Munk, The Lion King-ster Carolina Dijkhuizen, Antje Monteiro, Jamai, Nurlaila Karim (aankomend hoofdrolspeelster in The Wiz), Maike Boerdam (hoofdrolspeelster van de musical Elisabeth in Duitsland) en Renee van Wegberg (winnares van het tv-programma Sterrenjacht). Deze sterrencast is voor Musicals in Ahoy’ uitgebreid met verrassende namen als Anita Meijer, Hans Klok en Kim-Lian van der Meij.

Het programma van Musicals in Ahoy’ 2006 is een muzikale droomreis en bestaat uit hoogtepunten uit beroemde shows van de afgelopen jaren en een exclusieve kennismaking met nieuwe hits. Ahoy’ wordt speciaal voor dit programma omgebouwd tot het grootste theater van Nederland.
Musicals in Ahoy’ is van 17 tot en met 26 mei te zien. Meer informatie is te vinden op http://www.musicalsinahoy.nlreacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.


Musicals in Ahoy

musical

Producent: Stage Entertainment
Jaar: 2002
Genre: Feel Good

Meer info? Klik hier

Antje Monteiro

musical

Plaats: Utrecht
Geb.datum: 12-04-1969

Meer info? Klik hier