Ganesha komt terug in Antwerpen

Datum: 02-03-10
Bron: Judas Theaterproducties vzw


Na de geruchtenstroom kondigt Judas Theaterproducties nu officieel aan dat hun succesproductie Ganesha - een perfecte god (o.a. Timo Descamps) in november terug zal keren in Antwerpen.

16 uitverkochte zalen, 2.500 bezoekers voor een kleine musicalproductie, positieve reacties en enthousiaste recensies. Dit is de eindbalans van Ganesha - een perfecte god. Door de enorme vraag naar extra voorstellingen heeft Judas Theaterproducties vzw besloten om de musical Ganesha - een perfecte god te hernemen in het najaar van 2010.

Vanaf 25 november 2010 is deze voorstelling tien keer opnieuw te zien in de Zwarte Zaal van het Fakkelteater, met natuurlijk weer Anne Mie Gils, Karin Jacobs, S├ębastien De Smet en Timo Descamps in de hoofdrollen en Martin Michel als regisseur. Pol Vanfleteren heeft de muzikale leiding. Danseres Fabienne Huygen zorgt voor Indiase dans. Ganesha is van de hand van Allard Blom en Rhody Matthijs en vond haar inspiratie in A perfect Ganesh van Terrence McNally.

De kaartverkoop gaat 8 maart aanstaande van start.

Daarnaast is Judas Theaterproducties aan het overwegen om een cd uit te brengen van deze musical van. Mocht een positieve beslissing vallen, zal de cd waarschijnlijk in november 2010 uitgebracht worden.reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Ganesha


Producent: Judas Theaterproducties vzw
Jaar: 2010
Genre: Drama

Meer info? Klik hier