Nieuwe voorstelling Hein Gerrits en Vannessa Timmermans in juni

Datum: 29-11-10


Na hun succesvolle en bekroonde voorstelling Doodgelukkig (2009) keren Hein Gerrits en Vannessa Timmermans in juni 2011 terug met Er was eens, naar eigen zeggen een 'misgelopen sprookje'. Kaarten zijn nu al verkrijgbaar.

Prins Fedor en prinses Natalia hebben lang geleden hun eigen sprookje al beleefd. Op dit moment leven zij lang en gelukkig. Maar lang duurt nu wel heel lang en of gelukkig wel zo gelukkig is? Door de crisis raakte de rijke familie van prins Fedor alle bezittingen kwijt. Natalia was een burgermeisje van lage komaf, dus daar zit ook al geen geld. Daar zitten ze dan. Met hun eigen sprookje. Op een flatje in Diemen. Met een kindje. En als lang te lang duurt en gelukkig een stuk gelukkiger kan, wat moet je dan?

De eerste voorstelling van Hein Gerrits en Vannessa Timmermans, getiteld Doodgelukkig, werd gespeeld in juni 2009 en kon rekenen op volle zalen en zeer enthousiaste reacties. Toen Hein en Vannessa ook nog eens bekroond werden met de Almost Famous Award 2009, besloten zij al snel om voor juni 2011 een volledig nieuwe voorstelling te maken.

Hein Gerrits speelde onder andere in de musicals Chicago, Joseph, Fame, Grease en Cabaret. Voor zijn rol in A Chorus Line ontving hij een John Kraaijkamp Musical Award in de categorie Aanstormend Talent. Momenteel is Hein te zien als Dr. Noach in de familiemusical Dokter Dolittle.

Vannessa Timmermans speelde onder andere in de musicals Joseph, Annie, Hello Dolly, Titanic en Evita. Voor haar rol van Frida in de familiemusical Honk! werd zij genomineerd voor een John Kraaijkamp Musical Award in de categorie Beste Vrouwelijke Hoofdrol in een Kleine Musical.

Hein Gerrits en Vannessa Timmermans zijn op 8, 9, 10 en 11 juni 2011 terug in het Ostadetheater in Amsterdam met het misgelopen sprookje Er was eens... In een regie van Paul van Ewijk, met een script en liedteksten van Allard Blom en muziek van Ad van Dijk.

Met het oog op de naderende btw-verhoging zijn kaarten voor Er was eens… tot en met 31 december 2010 te koop tegen het huidige, lagere belastingtarief. Let op: dit geldt niet voor reserveringen.

Datum: 8, 9, 10, 11 juni 2011, 20.00 uur
Locatie: Ostadetheater, Amsterdam

reacties

29-11-10 @ 18:02
Meteen kaarten besteld uiteraard! :D
29-11-10 @ 19:49
Wat ik een beetje onduidelijk vind op de site: je kunt alleen reserveren of reserveren & meteen betalen (terwijl het lijkt of het twee opeenvolgende stappen zijn). Er zijn twee verschillende buttons voor. Kies voor de button 'Betalen' als je dus wilt reserveren en meteen afrekenen.
29-11-10 @ 19:51
als je klikt op reserveren dan krijg je een bevestigingsmail en betaal je je kaarten pas in het theater. Is handig voor als je eventueel nog gebruik wilt maken van cjp, studentenkaart etc en dan moet je de kaarten uiterlijk een half uur voor aanvang ophalen en als je klikt op meteen betalen, dan betaal je nu al via iDeal en hoef je dus niet een half uur vantevoren je kaarten op te halen
29-11-10 @ 20:01
Kaartjes zijn besteld
30-11-10 @ 11:52
Beste musicalfans,

Graag wil ik eventuele onduidelijkheid op onze website hierbij ophelderen:

We hebben de voorstelling in de voorverkoop op onze website staan zodat jullie kunnen profiteren van het lage BTW tarief! Let wel op: kies voor de button 'kopen' en betaal direct met IDeal. Dit geldt tot 1 januari 2011 (voor gereserveerde kaarten geldt dit voordeel niet).

We zien jullie graag in juni!
Ostadetheater Amsterdam


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Hein Gerrits

musical

Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 9 mei 1981

Meer info? Klik hier