Hema de Musical maakt cast bekend

Datum: 26-01-12
Bron: Bos Theaterproducties


Vanaf september 2012 zal de show 'Hema de Musical' te zien zijn in Nederland. Vandaag werden de castleden bekend gemaakt.

De rollen in HEMA de musical worden vertolkt door Anne-Mieke Ruyten, Joep Onderdelinden, Wimie Wilhelm, Laus Steenbeeke, Maaike Martens, Sytske van der Ster, Thomas Cammaert en Annelotte van Aarst.

Ook werd een tipje van de sluier opgelicht over het verhaal.
In HEMA de musical zien we een dwarsdoorsnede van de Nederlandse samenleving. Het publiek maakt kennis met verschillende HEMA-medewerkers, onder wie Anja, al 20 jaar in dienst, die te maken krijgt met een midlifecrisis. Maar ook met Huibert van de fotoafdeling, de bijna 65-jarige Tilly van de gordijnen, de Turkse Yildiz van het gebak, de 17-jarige puberende Nancy en vele anderen. Ieder heeft zijn eigen verhaal, problemen en karakter. Eén ding is zeker: hoe verschillend ze ook zijn, samen zijn ze één team, door dik en dun. Alles wordt anders in het HEMA-filiaal met de komst van de nieuwe, Spaanstalige, stagiaire Ramona Fernandez. Het is voor haar heel belangrijk om in te burgeren in de Nederlandse samenleving. Waar kun je dat beter doen dan bij de HEMA? Zal zij uitvinden wat de 'Nederlandse identiteit' is?


reacties

26-01-12 @ 22:55
Ik weet het niet, maar ik kan dit niet lezen zonder dat er nare beelden van Crazy Shopping bovenkomen grin
26-01-12 @ 23:32
Maar wel een spannende cast.....
Wimi Wilhelm! Joep Onderdelinden! Wordt dit een jukeboxding?


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Hema de Musical


Producent: Bos Theaterproducties
Jaar: 2012
Genre: Oorspronkelijk

Meer info? Klik hier

Anne-Mieke Ruyten

musical

Plaats: Antwerpen
Geb.datum: 16-8-1960

Meer info? Klik hier