High School Musical deelt rapporten uit

Datum: 02-07-09


De cast van High School Musical, Nathalie van Gent, Tommie Christiaan, Sarah Chronis en Paul Boereboom, deelde vanmiddag op basisschool De Rivieren in Amsterdam de rapporten uit.

Voor alle kinderen is dit ieder jaar voor de zomervakantie weer een spannend moment. Als beloning voor een jaar keihard werken kregen alle kinderen naast hun eigen rapport ook een speciaal High School Musical rapport mee naar huis. Wanneer ze dit rapport meenemen naar het theater dan kunnen zij zelf gratis naar een voorstelling van de musical in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht! Natuurlijk zijn hun ouders, opa’s en oma’s ook van harte welkom in het theater tijdens de zomervakantie!

musical

musical

foto:Roy Beusker

reacties

02-07-09 @ 19:49
Bij ons op school liggen ze ook...
02-07-09 @ 22:57
Cool!! Jammer dat ze dat op mijn school niet doen.... Heb de rapportjes zelf moeten schrijven en uitreiken. Ook super leuk dat je daarmee naar het theater kan.


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

High School Musical

musical

Producent: Stage Entertainment
Jaar: 2009
Genre: Pop musical

Meer info? Klik hier

Paul Boereboom

musical

Geb.datum: 07-03-1980

Meer info? Klik hier