Hoofdrolspeler Clouseau musical gevonden

Datum: 20-11-11
Bron: Guy van Vliet


Alexander Metselaar heeft de finale van Domino de Zoektocht, waarin vtm een hoofdrolspeler zocht voor de Clouseau-musical, gewonnen.

Alexander was zo verbouwereerd toen juryvoorzitter Fank Van Laecke zijn naam als winnaar noemde, dat hij tijdens het slotnummer een deel van de tekst vergat.

"Niemand had verwacht dat ik zou winnen. Ik had er zelf niet op gerekend. Ik ben uiteraard blij dat ze mij kozen maar het moet echt allemaal nog even doordringen", klonk de eerste reactie van Alexander, die geen enkele musicalervaring heeft.

Alexander geeft momenteel nog les in het MPI De Kaproenen in Sint-Michiels maar hij moet afscheid nemen van zijn leerlingen. Zijn leven wordt van het ene moment op het andere helemaal omgegooid: "Het is voorlopig nog niet duidelijk wanneer ik stop met lesgeven. Maar ik ben volledig klaar om er in te vliegen. De zin is groot want zo'n kans krijg je maar één keer in je leven. Dit is een kinderdroom die uitkomt en het wordt een enorme ervaring!", glundert Alexander, die ondanks hun immense ontgoocheling wel op de sympathie kon rekenen van de andere kandidaten.

Alexander is vanaf 8 maart 2012 in de Antwerpse Stadsschouwburg te zien in de hitmusical 'Domino'. Alle info via http://www.domino-demusical.be

domino_s1_finale_11.jpg.h380.jpg.568.jpgreacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Domino

musical

Producent: VTM
Jaar: 2011
Genre: Pop musical

Meer info? Klik hier