Hugo Haenen de maffiabaas

Datum: 15-06-13


Met de komst van Hugo Haenen in de rol van maffiabaas Gyp DeCarlo, is de Nederlandse cast van Jersey Boys compleet.

Gyp DeCarlo houdt zich bezig met allerlei illegale zaken in New Jersey. Als Frankie Valli & The Four Seasons in de problemen komen, biedt Gyp hen een helpende hand. Jersey Boys vertelt het ware verhaal van Frankie Valli & The Four Seasons. Songs als Beggin', Oh What a Night, Sherry en Can't take my eyes off you doen vast wel een belletje rinkelen Jersey Boys gaat op 22 september in première en is te zien in het Beatrix Theater Utrecht. Eerder werd al bekend dat Tim Driesen (Frankie Valli), René van Kooten (Tommy DeVito), Dieter Spileers (Bob Gaudio) en Robbert van den Bergh (Nick Massi) te zien zijn als de Jersey Boys.

Hugo is momenteel te zien als Grimsby in Disney's The Little Mermaid. Hij speelde eerder in onder andere Mary Poppins, Ciske de Rat - de Musical, My Fair Lady, The Sound of Music, Titanic - de Musical en 42nd Street. Voor de rol van Kapitein Von Trapp in The Sound of Music ontving Hugo in 2003 een John Kraaijkamp Musical Award in de categorie Beste Mannelijke Hoofdrol. Tevens was Hugo in diverse televisieseries en films te zien.


reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Jersey Boys


Producent: Stage Entertainment
Jaar: 2013
Genre: Pop musical

Meer info? Klik hier

Hugo Haenen

musical

Geb.datum: 07-10-1961

Meer info? Klik hier