Jersey Boys voert nominaties Australische Helpmann Awards aan

Datum: 03-08-10
Bron: http://www.helpmannawards.com.au


Jersey Boys heeft een mooie opsteker meegekregen voor het Sydney seizoen dat de voorstelling in het Theatre Royal gaat spelen: de productie voert met maar liefst 10 nominaties de lijst van genomineerden voor de Helpmann Awards aan.

De Helpmann Awards zijn in het leven geroepen in 2001 door Live Performance Australia om de Australische "live performance industry" te erkennen, vieren en ondersteunen eender aan de Tony Awards in New York en de Olivier Awards in Londen. In 2009 was Wicked de grote winnaar in de categorie Musical. De productie ontving vorig jaar 6 Helpmann Awards, waaronder die voor Beste Musical.

Naast de nominatie voor Beste Musical wist ook Jersey Boys' hoofdrolspeler Bobby Fox (foto) een nominatie in de wacht te slepen. Concurrentie zal vooral komen uit de hoek van Avenue Q, The Drowsy Chaperone en The Wizard of Oz. De Helpmann Awards zullen op 6 september 2010 worden uitgereikt in het Sydney Opera House.

musical

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst