Joey wint Sunday Night Fever

Datum: 01-01-12


Joey Ferre is de winnaar van het RTL programma Sunday Night Fever en wint daarmee de de hoofdrol in de Stage Entertainment musical Saturday Night Fever welke op 17 februari in theater Carre in premiere gaat.

Joey stond in de finale met Deon, Alessandro en Matthijs. Halverwege moesten Matthijs en Deon al het programma verlaten omdat zij voor hun solo's te weinig stemmen van het publiek hadden gekregen.
De eindstrijd ging dus tussen Allesando en Joey. Zij zongen eerst het nummer Night Fever en daarna het duet Hoe ver wil je gaan (How deep is your Love) met Noortje Herlaar. Noortje zal in de musical de rol van Stephanie Mangano gaan spelen.

Wat de kijkcijfers van deze finale gaan zijn weten we morgen pas. De afgelopen weken bleven deze kelderen zijn met een dieptepunt voor de halve finale met maar 278.000 kijkers.

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Joey Ferre

Musicalnieuws

Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 24-01-1990

Meer info? Klik hier