Kim-Lian tekent nieuw internationaal muziekcontract

Datum: 16-07-09
Bron: CMM


De eerstvolgende single van Kim-Lian van der Meij verschijnt in september in meerdere landen tegelijk, het eerste voortvloeisel van haar zojuist getekende internationale muziekcontract.

Kim-Lian van der Meij (Footloose) valt hiermee vanaf 1 september 2009 onder de hoede van Corbeau Music & Management (CMM) komt, een onderdeel van CTM. Hierdoor is Kim weer terug bij het entertainmentbedrijf CTM, waar zij in januari 2003 haar succesvolle carrière startte als presentatrice van de Kids Top 20 en waar zij internationaal succes oogstte met haar cd’s (o.a. Teenage Superstar).

Op het ogenblik is Kim druk bezig met de opnames van haar nieuwe cd, bijvoorbeeld in Zweden met producer Jörgen Ringqvist. De eerste single zal in september in meerdere landen tegelijkertijd worden uitgebracht.

Haar nieuwe album zal begin 2010 verkrijgbaar zijn.

Bijlagen Musicalnieuws
Op de foto: Jitze de Raaff (General Manager CMM), Kim Lian van der Meij en André de Raaff (CEO CTM).

reacties

16-07-09 @ 12:01
Super! :mega:


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Kim-Lian van der Meij

musical

Geb.datum: 1-10-1980

Meer info? Klik hier