Luchtmachtorkest brengt Concert for Freedom

Datum: 22-08-09


Top-performer, zangeres en actrice Ellen ten Damme is special guest bij de komende theatershow van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht: Concert for Freedom.

Ten Damme zet daarmee haar samenwerking met het Luchtmachtorkest voort want ze was het afgelopen seizoen, afwisselend met Birgit Schuurman en Nurlaila Karim de special guest in theatershow Rockopera in Concert. Daarnaast stond zij met het Luchtmachtorkest op het podium bij het openingsconcert van het WMC in Kerkrade.

In ‘Concert for Freedom’ wordt het thema vrijheid muzikaal uitgewerkt tot een avondvullend theaterprogramma. Aanleiding voor deze show is 65 jaar bevrijding van Nederland. Het thema vrijheid krijgt echter een universele benadering. ‘Concert for Freedom’ begint in de jaren ‘30 en eindigt, na een wereldreis, in deze tijd.

De cast wordt gevormd door Leona Philippo, Rolf Koster, Talita Angwarmasse en Gino Emnes.
In 1995 presenteerde het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht de bevrijdingsshow ‘On the Air’. Nederland vierde 50 jaar Bevrijding en ‘On the Air’ bleek het begin te zijn van een succesvolle reeks theaterproducties. Nu, vijftien jaar later, wordt met ‘Concert for Freedom’ opnieuw een ode gebracht aan de vrijheid.

http://www.concertforfreedom.nlreacties

23-08-09 @ 14:46
Dat klinkt veelbelovend smile! En nou blijkt het toch gewoon Gino Emnes te zijn, leuk!


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Talita Angwarmasse

musical

Plaats: Amsterdam

Meer info? Klik hier