M-Lab’s castingnieuws

Datum: 05-10-12


De afgelopen dagen bracht M-Lab voor twee nieuwe producties castingnieuws naar buiten.

In de kerstvakantie brengt M-Lab Shakespeare's 'A Winters Tale' als familieshow. Hierin zullen Lynn Jansen, Albert Klein Kranenburg, Oedo Kuipers, Paul van der Laan en Liss Walravens te zien zijn.

Een Wintersprookje is een eeuwenoud verhaal dat door M-Lab bewerkt is tot een nieuwe, eigentijdse familiemusical. Het verhaal vertelt over een boze koning die een grote fout begaat. Om het goed te maken, gaat op zoek naar zijn dochter. Tijdens deze zoektocht moet hij vechten met een wilde beer, praat hij met een standbeeld en ontmoet hij een verliefde prins en prinses. Lukt het de koning te ontdooien en vindt hij daardoor zijn dochter terug?

In april wordt er een andere show gespeeld die geïnspireerd is op het werk van William Shakespeare. Deze pitchvoorstelling uit de M-Lab Proef van eind 2011 is door de makers uitgewerkt tot een avondvullende musical vrij naar Shakespeare's Othello.
Otis: een tragedie van goedgelovigheid. In deze voorstelling zullen Brigitte Heitzer en Jacqueline Boot de vrouwelijke hoofdrollen, Daphne en Esmee, vertolken.

Als Otis de ambassadeurspost krijgt toegewezen waarvan Jacco vindt dat hij hem verdient en Otis Jacco ook nog eens passeert door Michiel de promotie te geven, is de basis gelegd voor een niets en niemand ontziende afrekening. Genadeloos druppelt Jacco het gif van de jaloezie in het gelukkige huwelijk van Otis en Daphne. Het leven van Otis ontaardt in een complete chaos, waarin de eens zo succesvolle ambassadeur elke controle over zijn gevoelens en gedachten verliest. Ondertussen bloeit er een andere liefde op, een buitenechtelijke liefde tussen Esmee, de vrouw van Jacco en uitgerekend Michiel, degene waar Daphne door hem mee beschuldigd wordt.
reacties

06-10-12 @ 17:21
De eerste Jacco in een musical! Oh dear...Yago = Jacco. Eng...
06-10-12 @ 18:26
Ik twijfelde al of ik er aan toe zou voegen 'Musicalworld's eigen Jacco'.. Eens kijken of het iemand op zou vallen.. wink raspberry


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Brigitte Heitzer

musical

Geb.datum: 23-08-1979

Meer info? Klik hier