Matthew Michel in Studio100 serie over artiestenschool

Datum: 19-06-14


Matthew Michel zal één van de leerlingen spelen in de nieuwe Studio100-televisieserie Ghost Rockers.

Matthew Michel, voor zijn rol in Lelies genomineerd voor de Musicalworld Award voor doorbraak van 2012 en winnaar van de Vlaamse Musicalprijs voor aanstormend talent in datzelfde jaar, zal Brandon gaan spelen één van de leerlingen van de DAM, een school voor dans, acteren en muziek. Michel was ook te zien als Zanna in Ja Zanna, Nee Zanna en speelde verder in onder andere Shrek, Joseph and the amazing technicolor dreamcoat. Op televisie was hij te zien in de Disney Channel serie On tour, waar hij gitarist Daan speelde

De rol van danslerares is voor Kristel Verbeke, bekend van de musicals Doornroosje, Alice in Wonderland en De Drie Biggetjes maar uiteraard vooral als lid van K3) die de rol van danslerares zal vertolken. Het docententeam bestaat verder uit Hans de Munter (schooldirecteur), Machteld Ramoudt (onderdirectrice), Agnes De Nul (docente drama), Maarten Mertens (docent muziek) en Kobe Van Herwegen (docent algemene vakken). Naast Matthew Michel zijn de leerlingen onder andere. Elindo Avastia (Jimmy), Juan Gerlo (Jonas), Marie Verhulst (Charlie), Tinne Oltmans (Mila), Wout Verstappen (Alex) en voormalig Miss België Justine De Jonckheere (Lauren).

Ghost Rockers gaat over een groepje getalenteerde leerlingen die les volgen aan de DAM Academie, een prettig gestoorde artiestenschool voor dans, acteren en muziek. In deze bruisende omgeving krijgen enkele leerlingen het aan de stok met de schooldirecteur, bij deze strijd kunnen de jongelui rekenen op hulp uit 'spookachtige’ hoek.
De serie Ghost Rockers zal later dit jaar te zien zijn op Ketnet; of de serie ook op de Nederlandse televisie te zien zal zijn is nog niet bekend.
reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst