Meespelen in Oorlogswinter.

Datum: 29-11-11


Via een facebook-actie is het mogelijk te doen te auditeren voor Oorlogswinter. Per theater worden twee plaatsen vergeven.

Het Nationaal Jeugd Musical Theater gaat via Facebook op zoek naar acteurs en actrices voor de musical Oorlogswinter. Kinderen in de leeftijd van acht tot en met zestien jaar kunnen een filmpje, waarin zij laten horen hoe goed zij kunnen zingen, uploaden op bijvoorbeeld YouTube, Hyves of een ander digitaal platform. Nadat de ‘like’-button of ‘vind ik leuk’ op facebook.com/oorlogswinter is aangeklikt, kan daar een link van de auditie worden geplaatst. Het is tevens van belang dat hierbij wordt aangegeven in welk theater het kind wil spelen. Vervolgens moeten zoveel mogelijk ‘likes’ voor de online auditie worden verzameld.

De uiteindelijke keuze wordt bepaald door de regisseur van de voorstelling. De actie loopt tot twee weken voor de voorstelling in het gekozen theater en per theater worden twee kinderen uitgekozen. De volledige speellijst is terug te vinden op http://www.oorlogswinterdemusical.nl.

Na de realisatie van Sjakie en de Chocoladefabriek, Narnia de Musical en de met zes Musical Awards genomineerde voorstelling Kruistocht in Spijkerboek brengt het Nationaal Jeugd Musical Theater nu Oorlogswinter als musical in de theaters. De hoofdrollen in de musicalversie van Oorlogswinter worden vertolkt door Timo Descamps, Janke Dekker en Soy Kroon.


reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Oorlogswinter de Musical


Producent: NJMT (Nationaal Jeugd Musical Theater) i.s.m. Producent & Co
Jaar: 2011
Genre: Historisch

Meer info? Klik hier