Musical artiesten in Nederpop in Concert

Datum: 05-09-08


2008 is het jaar dat de Nederlandse popmuziek 50 jaar bestaat. In veel steden wordt bij deze mijlpaal stilgestaan, ook in Harderwijk

Zaterdagavond 1 november produceert Sunshine Productions in opdracht van de Stedelijke Harmonie Harderwijk een spectaculair theaterconcert geheel in het teken van de Nederlandstalige popmuziek.
Maar liefst vijftig man concertorkest presenteert samen met musicalsterren Carolina Dijkhuizen (Aida, Lion King), Robert van der Waal (Jekyll&Hyde, Tommy), Nicky van der Kuyp (Jeans 17, Footloose) en Sander Bosman (Titanic, Musicals in Concert) ‘Nederpop in Concert’.

Het is niet de eerste keer dat dit concertorkest samenwerkt met bekende zangers.
De afgelopen jaren was het orkest al te bewonderen met musicalartiesten als : Celine Purcell, John Vooijs, Marleen van der Loo, Willemijn Verkaik, Michael Diederich, Rolf van Rijsbergen en anderen.
De vernieuwing dit jaar ligt bij de medewerking van studenten van de Dutch Academy of Performing Arts.
Enkele jonge talenten die normaal aan shows als 'Musicals in Ahoy’’, ‘het Musical Award Gala’ en 'Avro’s Musical Sing a Long’ meewerken, zijn nu samen met het concertorkest en de musicalartiesten te bewonderen op het podium van het Stadstheater Harderwijk.

Het repertoire bestaat uit de grootste hits van vroeger en nu, zo zullen hits van onder andere Blof, Ramses Shaffy, Acda en de Munnik, Guus Meeuwis en Marco Borsato niet aan het veelzijdige programma ontbreken.
Afgelopen maandag 1 september zijn de repetities gestart en iedereen is het er nu al over eens : 'Nederpop in Concert’ wordt een theaterconcert om niet snel te vergeten.

Voor meer informatie en tickets : http://www.sunshine-productions.nl/nederpop


reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Carolina Dijkhuizen

musical

Geb.datum: 31-3-1980

Meer info? Klik hier