Musical Houdini loopt vertraging op

Datum: 30-01-13


Scriptschrijver Aaron Sorkin (A Few Good men, the Newsroom) heeft zich terug getrokken uit het creatieve team van de aankomende Broadway musical 'Houdini'.

Sorkin zou zijn debuut maken als musical schrijver. De muziek wordt geschreven door Stephen Schwartz (Wicked, Pippin, Pocahontas). Volgens de Amerikaanse website Deadline heeft Sorkin zich teruggetrokken om het 2e seizoen van The Newsroom te gaan schrijven voor de zender HBO.

Houdini gaat geproduceerd worden door Scott Sanders en David Rockwell, Hugh Jackman zal de hoofdrol gaan spelen. Jack O'Brian zal de voorstelling gaan regisseren.
Wanneer Houdini op Broadway te zien zal gaan zijn is nog niet bekend, op dit moment wordt het hele creatieve proces opnieuw bekeken nu Sorkin opgestapt is,maar dat de voorstelling wat vertraging gaat oplopen is onoverkomelijk.


reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst