Musical Love Never Dies naar Australie

Datum: 20-01-11
Bron: Playbill


Volgens de officiele website zal de musical Love Never Dies, Andrew Lloyd Webber's opvolger van the Phantom of the Opera, vanaf 29 mei in het Regent Theater in Melbourne, Australie te zien zijn.

Voor deze Australische productie is een nieuw creatief team aangenomen. De veranderingen die doorgevoerd zijn in de Londense productie zullen ook in de Australische voorstelling te zien gaan zijn, maar zijn er ook weer nieuwe teksten geschreven.
Simon Phillips, bekend van Priscilla Queen of the Desert, zal de regie op zich gaan nemen, Graeme Murphy is aangetrokken voor de choreografie. Muziek is afkomstig van Andrew Lloyd Webber met teksten van Glenn Slater. Het script is geschreven door Webber, Slater en Ben Elton. Aanpassingen in het script kwamen van Jack O'Brien. Vanaf november is men al bezig met de casting, namen zijn nog niet bekend gemaakt.

Vooralsnog kan er tot en met 24 juli geboekt worden. Of de productie daarna op nationale tour door Australie gaat is niet bekend.


reacties

20-01-11 @ 22:37
Dus LND 3.0?


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst