Na musical is kerst het slachtoffer

Datum: 04-12-12


Het team van Musicals Gone Mad heeft een nieuw slachtoffer gevonden: kerstmis. Xmas Gone Mad is te zien in Haarlem.

In de aanloop naar de feestdagen van het jaar is in de Philharmonie Haarlem een bijzondere serie voorstellingen te zien: Xmas Gone Mad - Een Hilarisch Kerstconcert. In de show worden overbekende kerstklassiekers nét even anders uitgevoerd dan u gewend bent. Nummers als Baby, It's Cold Outside, All I Want For Christmas Is You en Have Yourself a Merry Little Christmas gaan ineens over de stress rond het kerstdiner, verlanglijstjes en het ontwarren van strengen kerstlichtjes. Maar niet alleen de frustraties van de gewone mens komen aan bod: zelfs bij de Kerstman thuis blijkt niet alles koek en ei te zijn! Als de rendieren en kerstelven dan ook nog hun arbeidsomstandigheden ter discussie gaan stellen, is de waanzin compleet. Komt het ooit nog wel goed met Kerstmis?

De cast van Xmas Gone Mad bestaat uit Erik Brey, Laurie Reijs, Cinthia de Neef en Paul Walthaus. Alle vier hebben zij naam gemaakt in de theater- en muziekwereld. Het ensemble bestaat uit studenten van de Lucia Marthas Dansacademie.
Het Creatieve Team van Xmas Gone Mad bestaat uit Petra C. van der Eerden (liedteksten en kostuums), Michiel Münninghoff (muzikale leiding), Rich Ascroft (regie en choreografie) en Marinus de Graaf (productie en vormgeving). De voorstelling wordt geproduceerd door M Theaterproducties.

Xmas Gone Mad, een hilarisch kerstconcert is te zien op 11, 12 en 13 december in de Philharmonie Haarlem. Reserveren van kaarten kan telefonisch (023-5121212, keuze 1,
ma t/m vr 10.00-14.00 uur) of online via http://www.theater-haarlem.nl.
Meer informatie over de voorstelling is te vinden op http://www.xmasgonemad.nl.

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Laurie Reijs

musical


Meer info? Klik hier